23948sdkhjf

Melsen Tech fejrer halvt århundrede

Melsen Tech blev grundlagt af Svend Melsen i en baggård i Aalborg tilbage i 1973, men i dag er teknologivirksomheden vokset ud af de ydmyge lokaler og flyttet til det sydlige Aalborg, hvor størstedelen af produktionen også finder sted. Nu kan virksomheden fejre sit 50-års jubilæum ovenpå en spændende periode, der har stået på opkøb, imens verden gennemgik en global pandemi.

- De seneste år har budt på en glædelig udvidelse, da Setiket i Esbjerg blev en del af Melsen Tech, men årene har også budt på uvante situationer med verdensomspændende nedlukninger og forsyningskriser. Det har lært os, at verdenssituationen hurtigt kan vende, og det aldrig er selvskrevet, at ens virksomhed og medarbejdere er forskånet for dårlige tider. Jeg og mine partnere er derfor utroligt stolte og ydmyge over, at vi kan fejre virksomhedens 50-års jubilæum, siger Marcus Holm, medejer og administrerende direktør i Melsen Tech, og fortsætter:

- I dag er vi cirka 75 medarbejdere i Aalborg samt i omegnen af 20 medarbejdere hos Setiket, og selvom vi er blevet en stor virksomhed med kunder fra hele verden, udvikler vi stadig produkter til den lokale enkeltmandsvirksomhed på lige fod med den internationale koncern. Det vigtige for os er, at vores kunder er klar på at skabe kundespecifikke løsninger fra bunden i tæt samarbejde med vores specialister, og det er af samme grund, at vi stadig har produktionslokaler i Aalborg, hvor vi har fuld kontrol over hele processen.

En festdag med perspektiver fra oven

Fejringen af 50-års jubilæet sker fredag den 9. juni, hvor Melsen Tech inviterer samarbejdspartner og kunder til en dag på hovedkontoret, som både vil stå i faglighedens og festens tegn.

- Dagen vil starte med workshops, fremvisning af nye produkter og dialog med vores kunder samt et unikt indblik i produktion og vores løsninger på serigrafi og boxbuilding. Har man ikke fået nok faglig viden i løbet af formiddagen, får man senere mulighed for lidt perspektiv fra oven, når vi tilbyder helikopterture for gæsterne, mens Mette Blomsterberg står for det søde indslag. Men i sidste ende handler det om at fejre, at Melsen Tech står stærkere end nogensinde før. Det fik vi bekræftet i det seneste årsregnskab, der viste en solid fremgang, og det har vi vores kunder, samarbejdskollegaer og dygtige medarbejdere at takke for, afslutter Marcus Holm.

Melsen Tech designer og producerer blandt andet user interfaces, kabinetter, transfers og tryk.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109