23948sdkhjf

Moldow sigter mod det polske marked

Hos Moldow har de længe haft et ønske om at øge deres salg af filteranlæg til det polske marked, og da der her i foråret bød sig en mulighed, greb de den.

– Med mange både større og mindre produktionsvirksomheder er der et stort marked for specielt vores filteranlæg i Polen. Så da muligheden for at ansatte en meget erfaren salgsdirektør i Polen bød sig, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle slå til, udtaler salgsdirektør hos Moldow, Brian Boisen.

– Vi har allerede etableret et polsk selskab, så nu er vi i gang med at sammensætte en organisation. Vi vil kunne tilbyde komplette filteranlæg til de polske kunder inklusive salg, projektledelse, installation og service, uddyber han.

Hvem der bliver den nye direktør, kan Moldow endnu ikke afsløre, men han har 17 års erfaring fra branchen, så han kender det polske marked og de polske kunder rigtig godt.

– Med hans erfaring og fysiske tilstedeværelse på markedet sammen med vores salgs- og tekniske backup i Danmark kan vi i langt højere grad tilbyde vores højkvalitets udsugnings- og filteranlæg til polske virksomheder. Tidligere har vi solgt og serviceret fra Danmark, men det har været i begrænset omfang, da vi har manglet den lokale tilstedeværelse og organisation. Det ser vi frem til at få nu, forklarer Brian Boisen.

– Energioptimering er også højt på dagsordenen hos mange polske virksomheder, så vi er overbeviste om, at vores nye teknologi og højeffektive løsninger vil appellere til de polske kunder og kunne hjælpe dem med at opnå store energibesparelser, fortsætter han.

Den nye polske direktør tiltræder officielt sin stilling hos Moldow den 1. juli og vil have base i den nordøstlige del af Polen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093