23948sdkhjf

Tibnor får ny direktør i Danmark

Tibnor Danmarks nuværende salgsdirektør Søren Pliniussen er udnævnt til ny administrerende direktør

Dermed bliver det en erfaren profil med stort kendskab til det danske marked og Tibnors forretning, der fremover skal stå i spidsen for én af landets største stålgrossister.

Søren Pliniussen har været en del af Tibnor siden 2006, og har fra 2019 til i dag arbejdet som salgsdirektør.

- Jeg er stolt og glad over, at skulle stå i spidsen for Tibnor Danmark. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med mine kollegaer og arbejdet sammen mod nye mål, fortæller Søren Pliniussen.

Tibnor Danmark har i dag 130 medarbejdere fordelt på fem kontorer og et stort distributionscenter i Taulov. I den nye rolle bliver det Søren Pliniussens opgave at udbygge Tibnors position som en moderne og innovativ stålgrossist med stærk forankring på det danske marked.

- Vores ambition er klar; vi vil være den markedsledende stålleverandør på det danske marked og det naturlige valg for stål og metaller. Jeg glæder mig til, sammen med hele organisationen, at fortsætte det strategiske arbejde mod den position, vi ønsker at opnå på markedet, siger han.

Administrerende direktør i Danmark skal være koncerndirektør

Nuværende administrerende direktør i Tibnor Danmark, Fredrik Haglund, fratræder sin stilling for at fortsætte i rollen som koncerndirektør for den samlede Tibnor-forretning med hovedsæde i Solna i Sverige.

Fredrik Haglund har været en del af Tibnor siden 2008 og administrerende direktør for Tibnor Danmark siden 2020. Han glæder sig over, at hans efterfølger er fundet i egne rækker:

- Jeg er glad for at give stafetten videre til en så erfaren og dygtig mand som Søren. Jeg er overbevist om, at den danske organisation med Søren i spidsen vil bidrage til fortsat profitabel vækst, øget digitalisering samt mere bæredygtige løsninger til gavn for både Tibnor og vores kunder, lyder det slutteligt fra Fredrik Haglund.

Søren Pliniussen starter i sin nye rolle den 1. juli 2023.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14