23948sdkhjf

FLSmidth på amerikansk opkøb

FLSmidth har købt det amerikanske selskab Morse Rubber.

Med base i Iowa fremstiller og markedsfører Morse Rubber specialiserede, kraftige gummiprodukter til blandt andet mineralforarbejdning. Morse Rubber blev grundlagt for mere end tre årtier siden og har 23 ansatte. Alle medarbejdere overføres til FLSmidth som led i opkøbet.

Opkøbet er et led i FLSmidth Minings CORE´26-strategi, som blandt andet omfatter vækst i servicesegmentet gennem strategiske investeringer.

Morse Rubber har blandt andet avancerede støbekompetencer inden for foringer til FLSmidths knusemøller, og opkøbet vil især gavne koncernens nordamerikanske og latinamerikanske kunder.

- Vi har en klar ambition om at forbedre vores fangsthastighed for mølleforinger på vores egen installerede base. Dette kræver mere kapacitet, og opkøbet af Morse Rubber skal ses i dette lys. Med dette opkøb vil vi være i stand til at tilbyde pris- og kvalitetskonkurrencedygtige mølleforinger kombineret med lokal tilstedeværelse, lokal produktion og nærhed til vores nordamerikanske og latinamerikanske kunder,” siger Joshua Meyer, Service Line President i FLSmidth.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109