23948sdkhjf

Kunderne vendte tilbage til Hoyer Group i 2022

2022 var et godt år for Hoyer Group. Virksomheden kom ud af året med rekordomsætning og en betydeligt bedre indtjening.

- Efter et udfordrende 2021 er det tydeligt, at markedet og kunderne er tilbage, og det kan aflæses direkte i tallene, som viser et tilfredsstillende resultat, siger Søren Ø. Sørensen, bestyrelsesformand hos Hoyer Group, i en pressemeddelelse.

- Resultatet er en konsekvens af en målrettet eksekvering af Hoyer Groups strategi, som blandt andet har fokus på udvikling af specifikke nichemarkeder, hvor netop Hoyer Groups dybe forståelse for kundernes krav og deres produkters funktion gør Hoyer Group til en kompetent partner, siger Søren Ø. Sørensen.

2022 har været et år med fart på hos Hoyer Group. De helt store temaer har været flytning af hovedkontoret i Asien og implementeringen af nyt ERP-system.

Et asiatisk marked i vækst

Hoyer Group har været til stede på det asiatiske marine-marked i 16 år, og de seneste år har virksomheden strategisk valgt også at satse på industrielle nichemarkeder i Kina og andre asiatiske lande. Det har vist sig at åbne op for flere muligheder.

I 2022 markerede virksomheden sin tilstedeværelse i Asien med blandt andet en flytning af det asiatiske hovedkontor i Ningbo, Kina.

- I løbet af 2022 flyttede vi hele vores asiatiske hovedkontor til en ny og mere strømlinet lokation. Den nye lokation er en opdatering af både kontorfaciliteter, lager- og værkstedsmuligheder. Sammen med et helt nyt state-of-the-art testcenter skaber det nye asiatiske hovedkontor både operationelle og kommercielle muligheder for fremtiden, fortæller Henrik Sørensen, CEO hos Hoyer Group.

Nyt ERP-system skal sikre fremtidig vækst

2022 bød også på implementering af et nyt ERP-system.

- I maj 2022 gik vi i luften med et nyt ERP-system. Det har bestemt ikke været problemfrit, men vi begynder nu at drage fordele af det. Implementeringen af det nye ERP-system er en væsentlig opgradering for virksomheden, og det betyder, at vi er klar til den forventede fremtidige skalering og vækst, siger Henrik Sørensen.

God ordrebog

Hoyer Groups strategi er målrettet et gennemgribende fokus på den grønne omstilling.

- Hoyer Group har valgt til stadighed at udfordre markedets og kundernes valg af løsning mod mere energieffektive motor- og drev-løsninger og med kort pay-back tid. Sammen med de store operationelle tiltag giver det et godt udgangspunkt for fremtiden, siger Søren Ø. Sørensen.

- Vi fik en stærk afslutning på 2022 med både en høj indtjening og et stort ordreindtag. Det gav en god ordrebog ved indgangen til 2023, og jeg har derfor store forventninger til fremtiden, slutter han.

Hoyer Group A/S
Regnskabsår 2022 2021
Valuta Mio. kr. Mio. kr.
Nettoomsætning 711,3 526,4
Bruttofortjeneste 122,0 97,7
Normaliseret ebitda 67,5 20,5
Resultat før skat 20,1 4,1
Årets resultat 12,2 1,0
Balancestatus 771,9 687,0
Egenkapital 358,5 349,8
Antal ansatte 210 182
Kilde: CVR

Artiklen er en del af temaet Regnskab.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093