23948sdkhjf

Passioneret nyudlært industritekniker fejret med pris

Prismodtageren Stefan Ydeman Jensen, 26 år, bliver beskrevet som et forbillede og inspirator for unge mennesker, der overvejer en faglig uddannelse som industritekniker. Han har gennemført sin uddannelse med et flot 10-tal fra sin svendeprøve.

Det er gået så godt, at han modtog Lærlingeprisen 2023 for DI Randers-Norddjurs på virksomheden Nymark & Fogh Teknik ApS tirsdag den 30. maj.

- Sådan nogle som Stefan har vi stærkt brug for både nu og de kommende mange år. Hvis virksomhederne her i Norddjurs skal skabe vækst og arbejdspladser, er det helt afgørende, at vi er med til at uddanne så mange dygtige mennesker som overhovedet muligt. Og her er Stefan en ren solstrålehistorie, siger fabriksdirektør hos DermaPharm, Peter Bogh Lindgaard, som dels sidder i bestyrelsen for DI Randers-Norddjurs og har været med til at udvælge prismodtageren.

Og det var en stolt borgmester, der var med til at fejre den unge industritekniker og prismodtager.

- Jeg har al mulig grund til at være stolt i dag. For jeg kan jo konstatere, at vi ikke blot har dygtige virksomheder her i kommunen. Vi har også dygtige lærlinge. For virksomhederne ikke mindst her i Norddjurs Kommune gælder det, at hvis de fortsat skal skabe vækst, velfærd og velstand, så er det helt afgørende, at vi alle støtter op om uddannelsen af så mange dygtige mennesker som overhovedet muligt, siger borgmester Kasper Juncher Bjerregaard fra Norddjurs Kommune.

Se nøgletal for:
Læs mere om: underleverandører
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.66