23948sdkhjf

Nordjysk automationsvirksomhed deler sig i to

Technicon har haft massiv vækst de seneste år, og det tager man nu konsekvensen af og deler organisationen op i to: en industri-division og en pharma-division.

- Det har vi valgt at gøre for at sikre, at vi har et stærkt fokus på de to segmenter. Det er to forskellige brancher at arbejde i, det er to forskellige måder at reagere på. Så derfor vil vi simpelthen sikre, at vi har de to hovedgrupper, hvor indenfor vi kan levere det, som kunderne også efterspørger, fortæller CEO Casper Hansen.

Afsætningen til pharma-industrien har efterhånden udviklet sig til at blive det største forretningsområde hos Technicon, og på mange måder er den en anderledes branche at sælge og producere til lyder det fra Casper Hansen.

- Det er jo i hvert fald et svært marked at operere i. Det er der ingen tvivl om. Og det er jo også per definition et internationalt marked, fordi farmaceutisk produktion er international. Uanset hvilken type kunde, man har fat i, så er det et internationalt miljø, du skal kunne agere i, og du skal være klar til at kunne agere rundt omkring i hele verden. Det er jo også det, vi organisatorisk skal gøre os klar til, siger han.

- En anden af de store forskelle på industriel og farmaceutisk produktion er den regulerede del af det. Der er en verden til forskel på, om man skal lave udstyr til en farmaceutisk produktion eller til smedemester Hansen i en eller anden SMV-virksomhed. Det er to vidt forskellige verdener, det er to vidt forskellige modeller, og det er to vidt forskellige regulativer, fortsætter Casper Hansen.

I forbindelse med organisationsændringen er Michael Kjølner Hansen blevet udnævnt til head of pharma, mens Henrik Holm Jensen er blevet head of industry.

De vil hver især få en organisation, der er dedikeret til netop deres fagområde.

- Det er en organisatorisk prioritet at få sikret, at vi har det, som de to divisioner hver især efterspørger. Så det bliver helt ned på personniveau, konstaterer Casper Hansen.

Se nøgletal for:
Læs mere om: automation
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.687