23948sdkhjf

Jensen-medarbejdere fortsætter strejke trods "bedste tilbud i virksomhedens historie"

Siden mandag har en stor gruppe medarbejdere hos Jensen Denmark i Rønne nedlagt arbejdet. De er utilfredse med de lokale lønforhandlinger.

Direktør Morten Rask fortæller til Bornholms Tidende, at medarbejderne vil have mere i lønningsposen, men han mener, at virksomheden har strakt sig langt.

- Hvis vi bare betalte det, de gerne vil have, var der jo ingen problemer. Men vi har givet et tilbud, som er det bedste, vi nogensinde har givet i virksomhedens historie, og det synes de ikke er nok, siger han til Bornholms Tidende.

Da der er tale om en overenskomststridig arbejdsnedlæggelse, er medarbejderne blevet pålagt en bod. Medarbejderne har dog bebudet, at de vil genoptage arbejdet på tirsdag.

– Der bliver betalt bod, og det er ikke alle, der har råd til at betale i uendelig tid. Det spiller selvfølgelig også en rolle. Vi har også en forpligtelse overfor virksomheden. Vi skal gå i arbejde igen, og det har hele tiden været os tillidsfolks opgave at få folk i arbejde igen, siger fællestillidsmand André Kahlenberg til Bornholms Tidende.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094