23948sdkhjf

Moldow opruster inden for energioptimering af filter- og udsugningsanlæg

I sidste uge løb Ligna-messen af stablen i Hannover, og her havde den vestjyske producent af udsugnings- og maleanlæg, Moldow, lidt nyt med i posen.

Her kunne man nemlig lancere Ensaco, der er et nyt energibesparende kontrolsystem med tilhørende energibesparende koncepter. Det er en forbedret version af det tidligere Moldow Energy Manager

Når Ensaco-kontrolsystemet leveres sammen med Moldows filtre, ventilatorer og andet udstyr og installationskoncepter, er de samlede energibesparelser op mod 80 procent sammenlignet med konventionelle systemer. Ensaco kan dog installeres sammen med alle typer eksisterende filtre.

Moldow har ansat to nye medarbejdere for at øge kapaciteten inden for netop de energibesparende løsninger.

Thomas Rosager har gennem de seneste 25 år specialiseret sig i filter- og spånudsugningsanlæg og energioptimering af disse. Han vender tilbage til Moldow efter næsten otte år hos Ikea Industry, hvor han var ansvarlig for energikoncepter til deres fabrikkers udsugningsanlæg.

Samtidig er softwareingeniør Vítor Barros blevet ansat som ansvarlig for udviklingen af det energibesparende kontrolsystem. Vítor har arbejdet sammen med Thomas de seneste syv år og har derved opnået værdifuld erfaring og viden på dette område.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vestas lander stort onshore-projekt i Skotland
Ugens rokader del 2: Nye ansigter hos Rimeco, Terma, Thyregod...
Direktør for industri-division forlader Grundfos
Melsen Tech fejrer halvt århundrede
Københavnsk robotvirksomhed skifter ud på direktørposten
Finsk ordre til Vestas
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125