23948sdkhjf

Det sker: Melsen Tech runder skarpt hjørne

Aalborg-virksomheden kan den 29. maj 2013 fejre 40 års jubilæum.
Melsen Tech er også kendt som Melsen Tryk, men ændrede i 2012 navn for at symbolisere, at der beherskes en række forskellige teknologier.

Virksomheden blev grundlagt i 1973 af Svend Melsen i Absalonsgade i Aalborg og rykkede i 1985 til en nybygget fabrik på den nuværende adresse på Dallvej i Aalborg SV.

Fra starten har virksomheden været kendt som en af Skandinaviens største leverandører af overlays, transfers og folietasteturer. Men foruden serigrafi behersker den moderne fabrik også finplade-bearbejdning og fræsning - herunder også fremstilling af metal-typeskilte såvel til mærkning af maskiner som til dekoration. Melsen Tech har også anskaffet en stor 3D- vandskæremaskine, som populært sagt kan skære i alle materialer helt op til 70 mm godstykkelse.

Herudover udfører Melsen Tech en lang række opgaver; blandt andet metallisering af plastikemner og traditionel vådlakering af såvel plastik- som metalemner, som efterfølgende kan henholdsvis silke- eller tampontrykkes, eller eventuelt monteres med overlays eller folietasteturer.
Melsen tech er en typisk underleverandør og leverer ovennævnte produkttyper til kunder i Nordeuropa

Dagen fejres med reception for indbudte kunder og forretningsforbindelser. Underholdningen leveres af husorkesteret fra Vild med Dans ”The Antonelli Orshestra”.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094