23948sdkhjf

Universal Robots indgår partnerskab med global integrator

Den danske producent af kollaborative robotter, Universal Robots, har indgået et nyt partnerskab med Denali Advanced Integration, der er en global service- og teknologiintegrator. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Denali er Universal Robots største Certified Solution Partner (CSP), og det forventes nu, at Denali anvender deres integrationsekspertise samt markedsrækkevidde til at bringe Universal Robots’ cobot-teknologi ud til større virksomheder verden over som en del af sin nye automation-as-a-service (AaaS)-portefølje, der blev annonceret i april.

Kim Povlsen, direktør for Universal Robots, udtaler:

- Automatisering er et naturligt skridt for virksomheder, der sigter mod at forbedre produktiviteten og overvinde manglen på arbejdskraft. Især har automatisering med cobots aldrig været vigtigere og mere tiltrækkende for virksomheder på grund af dens alsidighed og brede pallette af applikationer, som er understøttet hos Universal Robots af et imponerende økosystem af partnere. Det spændende partnerskab med Denali kommer til at bringe banebrydende kollaborative robotter ud til nogle af verdens vigtigste virksomheder, og det kan hjælpe større virksomheder med at automatisere i stor skala.

Denalis automatiseringsløsninger implementeres hos større virksomheder på tværs af fremstilling, transport og logistik, sundhedspleje og detailhandel. Dets seneste samarbejde med AWS (Amazon Web Services) giver kunder, der vælger at automatisere med cobots, muligheden for at kombinere robotteknologi med maskinlæring ved at bruge data og analyser til at drive beslutningstagningen.

- Dette partnerskab kombinerer brancheførende teknologi med brancheførende ydelser. Kombinationen af Denali, en erfaren IT/OT-partner, og Universal Robots, som er førende inden for kollaborative robotter, giver os mulighed for at bringe de bedste automatiseringsdesigns til vores kunder samtidig med, at de får et stærkt afkast af deres teknologiinvesteringer, siger Justin Long, der er vicepræsident for global automation i Denali.

- Med denne bekendtgørelse kombineret med vores nylige AWS-samarbejde samt introduktionen af vores AaaS-portefølje herunder software, hardware, ydelser og support, får virksomhederne hvad de har brug for til hurtigt at indse fordelene ved denne nye teknologi og få det til at fungere for deres virksomhed.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Plastkoncern købte stort ind og sikrede millionfremgang
Skaf en ny kollega og scor 20.000 kroner i bonus
Green Power Prisen 2023 går til ...
Ugens rokader del 2: Nye ansigter hos Logitrans, Sealing Systems, Wila...
FLSmidth på amerikansk opkøb
Producent af landbrugsredskaber har fuld ordrebog – men efter sommer ser det mere tåget ud
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.407