23948sdkhjf

Hove skal have ny direktør

Maja Vonsild Jørgensen har opsagt sin stilling som administrerende direktør hos Hove. Det oplyser virksomheden i en meddelelse til First North-børsen.

Bestyrelsesformand Knud Andersen har bedt tidligere CEO Hans Christian Hansen om at tiltræde som konstitueret CEO i den kommende periode.

- Med Hans Christian ved roret kan vi fortsætte Hoves stærke udvikling. Han har stor erfaring og stærke lederegenskaber, siger Knud Andersen.

Hans Christian Hansen vil forblive som administrerende direktør, indtil en efterfølger til Maja Vonsild Jørgensen er blevet fundet.

Maja Vonsild Jørgensen tiltrådte stillingen som CEO for Hove i juni 2021.

- I Hove A/S har jeg været utroligt glad for at arbejde med et fantastisk team og en kompetent organisation, som har muliggjort eksekveringen af Hoves strategiplan, som også på den korte bane, i et meget svært marked, har dokumenteret, at den besluttede strategiplan er rigtig og giver de ønskede resultater. Hove står et stærkt sted, og jeg ser frem til at følge selskabets videre udvikling, siger Maja Vonsild Jørgensen.

Til opsigelsen siger bestyrelsesformand Knud Andersen:

- På trods af at vi er kede af Maja Vonsild Jørgensens beslutning om at forlade stillingen hos Hove A/S, så er Hove A/S i en meget stærkere position som noteret på First North sammenlignet med bare for få år siden. Vi har et solidt strategisk, kommercielt, geografisk og operationelt fundament. Ligeledes har vi en stærk ledergruppe – både i Danmark og i datterselskaberne – som kan deployere strategiplanen. Jeg har fuld tillid til, at den positive udvikling, vi har set under Maja Vonsild Jørgensens ledelse vil kunne fortsættes, og at vi derved kan fortsætte den stærke udvikling i omsætning og indtjening fremover.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Plastkoncern købte stort ind og sikrede millionfremgang
Skaf en ny kollega og scor 20.000 kroner i bonus
Green Power Prisen 2023 går til ...
Ugens rokader del 2: Nye ansigter hos Logitrans, Sealing Systems, Wila...
FLSmidth på amerikansk opkøb
Producent af landbrugsredskaber har fuld ordrebog – men efter sommer ser det mere tåget ud
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125