23948sdkhjf

Nyt samarbejde skal sikre AB Electrics fremtid

Gennem et nyt strategisk samarbejde med den nordjyske robotleverandør Bila skal AB Electric hjælpe andre virksomheder med at fremtidssikre produktionen.
AB Electric ved Kolding er kommet historisk godt igennem 2012, viser de dugfriske regnskabstal. Omsætningen landede på 35,3 mio. kr., og bundlinjen viste et overskud på 3,2 mio. kr. før skat - det bedste i firmaets 33-årige historie.

- Vi er både glade og meget stolte over resultatet, som vi har opnået på trods af for få opgaver i årets første måneder, siger siger Arne Holm, indehaver af AB Electric.

Nyt samarbejde skal sikre fremtiden
Firmaet har i år indgået en strategisk samarbejdsaftale med den nordjyske robotleverandør Bila. Sammen vil de to firmaer hjælpe danske produktionsvirksomheder med at blive mere effektive.

- Fremadrettet er det vores vision at udvikle tekniske løsninger, som gør vores kunder endnu mere konkurrencedygtige på verdensmarkedet. Målet er, at de kan opretholde produktionen i Danmark, siger Arne Holm.

AB Electric foretog et markant strategiskifte allerede i 2008, hvor entrepriseafdelingen blev nedlagt. Siden da har firmaet fokuseret udelukkende på industriservice, automation, el-installation og energiteknik.

- Alt fokus vil i 2013 være på at videreudvikle kerneområderne, slutter Arne Holm.

Fakta
AB Electric er stiftet i 1980 i Sønder Bjert og har siden specialiseret sig i el-service til industri og erhverv, automation og energiteknik.
Omsætning: 2010: 30,2 mio. kr. / 2011: 34,9 mio. kr. / 2012: 35,3 mio. kr.
Antal ansatte: Cirka 35
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094