23948sdkhjf

Protec Scandinavia skifter navn

For præcis et år siden indtog de Danmark med kværne til genanvendt plast. Året har herefter budt på travlhed for Protec Scandinavia og Feddersen-gruppen, der senest kunne melde ud, at man også bliver eneforhandler af spanske maskiner til genanvendelse.

Nu kulminerer hele den lange rejse med et navneskifte: Protec skifter navn til K.D Feddersen Plastics Machinery AS. Det sker som led i opkøbet og fusionen af ​​og med Feddersen Gruppen i sommeren 2020, oplyser direktør, Per Skjevik til Metal Supplys søstermedie Plastforum.

- Det sker tidligere end planlagt, siger Per Skjevik og oplyser endvidere, at der ikke sker ændringer i ejerskab eller ledelse. Per Skjevik fortsætter dermed i sin stilling som direktør i Norge, og også som ansvarlig for genanvendelsesteamet i Norden og Baltikum. 

- Vores tilgang til markedet forbliver også uændret med et målrettet fokus på genanvendelse og ekstrudering, som har haft stærk vækst i de seneste tre år, siger han.

Samtidig skifter Protec Scandinavia Sweden AB til K.D Feddersen Plastics Machinery AB. Torbjørn Egerhag fortsætter som direktør i Sverige. 

I Finland og Danmark vil ekspansionen fortsætte som planlagt. 

Protec Scandinavia er maskin-, udstyrs-, service- og råvareleverandør til den skandinaviske plastbranche og er etableret i 2017. Selskabet er primært aktive inden for genanvendelse, ekstrudering, blæsestøbning og rotationsstøbning. 

Protec Scandinavia har været en del af den tyske Feddersen-koncern siden juli 2020 med et samlet team på godt 30 personer i Norden, og i alt 1.100 medarbejdere på verdensplan. Koncernen havde en omsætning på godt 900 millioner euro i 2022.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11