23948sdkhjf

Producent af palleteringsanlæg lander storordre

PanPac Engineering har landet en stor ordre på et topmoderne og fuldautomatisk dobbelt bigbagfyldesystem til lithiumindustrien. Det oplyser den nordjyske virksomhed i en pressemeddelelse.

Virksomheden team af sælgere, konstruktører, projektledere og el-programmører har arbejdet hårdt på at designe et fyldeanlæg, som lever op til den europæiske kundes krav og forventninger.

Projektet omfatter et fuldautomatisk dobbelt bigbagfyldeanlæg med bruttovejebeholder, bigbag afruller og stabling, og skal installeres i første kvartal af 2024.

Ifølge sales director, Hans-Henrik Brusholt, er dette projekt en enestående mulighed for PanPac til at interagere med virksomheder i nye og interessante markeder og industrier. Derudover er det også en spændende mulighed, der åbner op for nye potentialer i PanPacs vækststrategi.

- Vi er stolte af at være på forkant med dette avancerede bigbagfyldeanlæg indenfor lithiumindustrien, og vi ser således meget frem til at samarbejde med vores kunde om at bringe denne innovative teknologi på markedet, siger han.

Artiklen er en del af temaet Fremtidens Automation.

Se nøgletal for:
Læs mere om: automatisering
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.797