23948sdkhjf

Ejer genindtræder som direktør hos Gantech

I juli sidste år ansatte ejerleder Henrik Gantzel en ny direktør for sin virksomhed Gantech. Det skulle give plads til, at ejeren selv kunne træde et skridt i baggrunden.

Den plan viste sig ikke at gå, og 1. april er Henrik Gantzel er selv genindtrådt på direktørposten.

- Det var bare ikke det rigtige match, konstaterer Henrik Gantzel.

Ingen afløser på vej

Planen med at hente en administrerende direktør ind, for at aflaste ham selv, er dermed indtil videre sparket til hjørne.

- Jeg vil ikke lige have en ny direktør ind lige nu. Det kan være, der dukker et eller andet op på et tidspunkt. Nu ser vi tiden an, og ser hvad der opstår af muligheder. Det tager jeg stille og roligt. Jeg har ikke travlt, fortæller Henrik Gantzel.

Overvejer stadig generationsskifte

Et andet formål med direktørskiftet var også at tage hul på et generationsskifte hos den sydvestjyske underleverandør. Den del af planen er også sat på standby, men den står stadig på to do-listen engang i fremtiden.

- Jeg har jo ingen naturlig overtager. På et eller andet tidspunkt skal jeg jo af med virksomheden, og der tænkte jeg, at det nok var lidt nemmere at komme af med sammen med en direktør. Det kan også godt være, det kan sælges direkte. Det tænker jeg egentlig ikke på lige nu, lyder det fra Henrik Gantzel.

Se nøgletal for:
Læs mere om: underleverandører
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.75