23948sdkhjf

Maskinfabrik har fået fingrene i tyske sprøjtestøbemaskiner: - Vi tager endnu et vigtigt skridt mod plastbranchen

ECM Industries, der holder til i Egtved, er oprindeligt en traditionel, dansk maskinfabrik. Men gennem de seneste år har virksomheden været gennem en transformation, hvor særligt et øget fokus på plastbranchen har været et nøgleparameter.

Det har nu resulteret i, at ECM Industries har overtaget forhandlingen af Dr. Boy-sprøjtestøbemaskiner i Danmark.  

Rejsen mod flere leverancer til plastbranchen begyndte med opkøbet af CPM – Continator Plastic Machinery. Det skete i 2018. Ligesom Continator producerer ECM Industries periferiudstyr til plastbranchen, såsom transportbånd og sorteringsdele. Opkøbet af Continator gav indehaver af ECM Industries, Søren J. Christiansen, blod på tanden, fortæller han til Metal Supplys søstermedie Plastforum.

- Der er en hel del synergi i den konstruktion, vi bygger op. Med opkøbet af Continator giver det mening at komme endnu længere ind i plastbranchen. Det sker nu med forhandlingen af Dr. Boy. Vi har setup'et, vi udfører i forvejen megen service, siger Søren J. Christiansen.

Søren J. Christiansen forventer sig meget af forhandlingen af sprøjtestøbemaskinerne til plastbranchen. Den tyske maskinproducent Dr. Boy har nemlig gennem mange år markeret sig med små, kompakte støbemaskiner. Maskiner som Søren J. Christiansen mener er i tråd med tidens ånd.

- Det er anerkendt, at Dr. Boy formår at skabe en uovertruffen balance mellem optimeret lukkekraft og et yderst minimalt maskinareal og et meget lavt energiforbrug, hvilket bliver endnu vigtigere parametre fremover. Med et bredt program, hvor spændet går fra seks til 125 tons i 16 forskellige modeller, der dækker både horisontale og vertikale maskiner, er der en maskine til næsten ethvert behov, siger Søren J. Christiansen.

ECM Industries' kerneforretning er som underleverandør til vindindustrien. Derudover producerer ECM kværne til genanvendelse af plast. Kværne, om plastvirksomheder bruger til at granulere alle typer af plastindløb, direkte på fabrikken.

Se nøgletal for:
Læs mere om: plast underleverandører
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.724