23948sdkhjf

Niebuhr Gears forbereder sig til kraftig vækst

Niebuhr Gear landede i 2022 et overskud efter skat på 10,5 mio. kr. mod 9,9 mio. kr. i 2021. Resultatet betragtes som mindre tilfredsstillende.

I en pressemeddelelse skriver Niebuhr Gears, at 2022 generelt har været præget af et fornuftigt aktivitetsniveau, bortset fra i vindmølleindustrien, hvor kapacitetsudnyttelsen har været lavere end tidligere år.

2022 har desuden været et år som har været præget af høje energiomkostninger, leveranceforstyrrelser og logistiske udfordringer.

Forventer vækst over hele linjen

CEO Rasmus Niebuhr forventer dog, at aktiviteten stiger yderligere i de kommende år.

Specielt forventes vækst indenfor leverancer til landbrugsindustrien og entreprenørmaskiner, ligesom der forventes en markant vækst til vindmølleindustrien, hvor offshore-leverancerne vil tage fart i 2024 og fremefter.

Selskabet forventer i 2023 en stabil produktion og ordreindgang med vækst for alle væsentlige forretningsområder. Der vil i 2023 blive investeret globalt i såvel produktionskapacitet som administrative kræfter for at være parat til den forventede kraftige vækst, som tager fart i løbet af 2024 og fremefter.

Investeringerne foretages bredt indenfor de forskellige forretningsområder på fabrikkerne i Ikast og i Kina.

Høje investeringer fortsætter

Alene i 2022 har Niebuhr Gears investeret i kapacitetsudvidelser for 44 mio. kr. globalt.

Disse investeringer fortsætter i 2023, hvor der budgetteres med investeringer for 35 mio. kr.

Dermed forventer Rasmus Niebuhr, at virksomheden står stærkt rustet til væksten indenfor de forskellige forretningsområder, hvor specielt markedet for offshore vindmøller forventes at have en markant vækst startende i 2024.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.329