23948sdkhjf

100 medarbejdere sendt hjem: Østjysk underleverandør går konkurs

Mandag blev Randers-virksomheden Kurt Sørensen Maskinfabrik erklæret konkurs. Det skriver Randers Amtsavis.

Virksomheden har 40 medarbejdere på sin fabrik i Randers og 60 på en fabrik i Polen. Sidstnævnte er dog ikke gået konkurs, men alle 100 medarbejdere er sendt hjem indtil videre.

Kurt Sørensen Maskinfabrik blev i 2017 overtaget af Poul Arne Kloster og Jesper Vinther. De investerede i de efterfølgende år markant i blandt andet nye maskiner, men coronakrisen gjorde sidenhen, at de havde svært ved at afbetale på gælden. Det blev ikke bedre, efter krigen i Ukraine startede.

- Vi løb tør for penge, men det ændrer ikke ved, at vi står med en stab af fantastisk dygtige medarbejdere, et stort antal internationale kunder og en unik maskinpark, der sætter os i stand til at lave mange ting, som vores konkurrenter må sige nej til, siger Jesper Vinther til Randers Amtsavis.

Kurator i konkursboet er advokat Gert Nissen fra advokatfirmaet DLA Piper. Han forventer, at det bliver muligt et sælge konkursboet med fortsat drift som mål. Netop derfor er medarbejderne heller ikke blevet fritstillet.

Originalartikel: https://amtsavisen.dk/erhverv/over-50-aar-gammel-randrusiansk-produktionsvirksomhed-er-gaaet-konkurs-kurator-optimistisk-med-hensyn-til-at-redde-arbejdspladserne

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08