23948sdkhjf

Vindmøllevirksomhed flytter produktion til Polen

Nakskov-virksomheden RewAir kan ikke få produktionen til at løbe rundt på dansk grund.
RewAir kom ud af 2012 med et lille overskud, men for at øge det i fremtiden er det nødvendigt at skære endnu mere i omkostningerne. Derfor vil direktør Jens Rewers nu flytte produktionen ud af Danmark.

- Vi har været gennem en tilpasningsproces de seneste år, og derfor er det lykkedes at skabe overskud i 2012. Men fremtidsudsigterne er ikke lyse. I både 2013 og 2014 vil priserne fortsat være under så hårdt pres, at det tvinger os til yderligere reduktion i vores omkostninger. Det er ikke muligt at gennemføre med vores nuværende beliggenhed. Vi kan ikke tjene penge i Danmark, siger han til Lolland-Falsters Folketidende.

RewAir har 12 medarbejdere beskæftiget i Nakskov, og Jens Rewers forklarer, at et par af dem måske vil kunne fastholdes på et salgskontor i byen. Til gengæld vil udflytningen ikke berøre virksomhedens spanske datterselskab, der p.t. har seks ansatte.

RewAir udvikler og fremstiller kundespecifikke løsninger, der letter og effektiviserer glasfiberstøbeprocesser, fx støbning af vindmøllevinger og -naceller. Virksomheden leverer alt fra glasfiber- og vacuumkits til enkeltkomponenter så som rodendecover og vingecover.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219