23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eksperten i tyndplade er på Elmia

Gruber er på Elmia Subcontractor 2018. Besøg os på stand B07:87 og hør, hvordan du kan få slebne værktøjer til konkurrencedygtige priser.

 

Værktøjsfabrikken Gruber er på Elmia Subcontractor i Jönköping fra tirsdag d. 13. til fredag d. 16. november. Besøg standen og få en snak med Tommi Kolb om, hvordan Gruber kan hjælpe dig til at få præcise og slebne kvalitetsværktøjer.

 

Nyt og skarpslebent koncept

Gruber er kendt for at producere markedets bedste værktøjer til tyndplade. Tidligere har fabrikken næsten udelukkende fremstillet præcisionsværktøjer og snit- og stanseværktøjer til medicobranchen, men fremadrettet vil Gruber i højere grad også henvende sig til andre brancher.

”Nye investeringer i vores maskinpark betyder, at vi nu kan fremstille konventionelle værktøjer, der både er i høj kvalitet og konkurrencedygtige på prisen”, fortæller direktør Poul Bek.

Den vigtigste nye investering er en avanceret og effektiv koordinatsliber, der både arbejder hurtigt og præcist. Koordinatsliberen er årsagen til, at Gruber tager på Elmia Subcontractor med et tilbud om koordinatslibning af dit næste værktøj, uanset om det, du bestiller, er et konventionelt eller ’high performance’.

 

Oplever stor udenlandsk interesse

Gruber er allerede Danmarkskendt, som den værktøjsfabrik, der bedst kan løse vanskelige opgaver.

”Vores konstruktører er meget dygtige, og opfinder gang på gang løsninger, ingen andre har tænkt på”, fortæller direktør Poul Bek, der også har roser til sine medarbejdere i produktionen.

”Gruber er så godt stillet, at vores ansatte i produktionen er både dygtige og trofaste. Flere af dem har mere end 25 års erfaring i vores værktøjsproduktion, så de ved virkelig, hvordan man fremstiller godt værktøj”, smiler han.

Nu får svenskerne også chancen for at få glæde af Grubers kompetencer, og Poul Bek glæder sig til messen.

”Da vi var i Tyskland på Euro BLECH for nogle uger siden, oplevede vi stor interesse. Det bliver spændende at møde de svenske messegæster og se, om de også er på jagt efter Grubers kvalitetsværktøjer.”

 

Mød Gruber på Elmia Subcontractor

Elmia Subcontractor 2018 finder sted 13. - 16. november 2018 i Jönköping. Du finder Tommi Kolb på Grubers stand B07:87

GRUBER
Ole Rømers Vej 32
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85121219
P nummer: 1002712005

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046