23948sdkhjf

Nordic Pipe ApS - 5 kilometer rør om dagen.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordic Pipe ApS

Der er ikke mange, som kan levere de produkter, Nordic Pipe producerer på fabrikken på Fynsvej.

Der er ikke mange, som kan levere de produkter, Nordic Pipe producerer på fabrikken på Fynsvej. Faktisk eksisterer der kun én anden fabrik i landet, som kan levere de specialfremstillede præisolerede rør, som Nordic Pipe siden 1998 har produceret og leveret til hele Danmark, Norden og Grønland. Tommy Clement er salgschef hos Nordic Pipe, og han fortæller, at virksomheden i Middelfart leverer de præisolerede rør til brancher som vvs-virksomheder, mejeri- og fødevarebranchen, kemisk industri samt bygge- og anlægsprojekter. Rørsystemerne er på grund af præisoleringen frost- og varmesikrede samt tilpasset den enkelte kundes behov.

“Vi har intet varelager, fordi vi kun leverer specialordrer. Vi kan levere rør i forskellige længder, farver og materialer. Vi har udelukkende ansat medarbejdere, som gør alt for at tilpasse produktionen efter hver enkelt kundes ønske og behov.”

Effektiv produktion
Nordic Pipe har i alt 15 ansatte, hvoraf 5 er ansat i administrationen, mens de resterende 10 er ansat i produktionen. “Vi producerer i gennemsnit 5 kilometer rør om dagen,” fortæller Tommy Clement, der på trods af specialfremstillinger og individuelle kundeønsker kan garantere en hurtig levering. “Vores kunder ved, at de hos os kan få leveret deres ordre i løbet af få dage.

Vores produktion ligger her i landet, vores fleksible medarbejdere kan hurtigt sætte sig ind i kundernes ønsker og vil gerne hjælpe ekstra til i pressede situationer.”

En virksomhed i vækst
Nordic Pipe har netop overtaget en produktionslinje fra Sverige, så virksomheden fremover også kan levere rørsystemer til Tyskland.

“Tidligere har vi koncentreret os om Norden, men med de nye maskiner kan vi ramme et nyt marked,” fortæller Tommy Clement.

I det hele taget er Nordic Pipe en virksomhed i vækst. Der er gang i byggebranchen, og det mærker man i virksomheden. Tommy Clement regner med, at antallet af medarbejdere vil vokse i løbet af det næste års tid.

“Vi kan mærke, at det skal gå stærkt. Kunderne ønsker færdige produkter. Det kan vi levere.”

Se mere på Nordic Pipe ApS hjemmeside.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordic Pipe ApS

Fynsvej 59
5500 Middelfart
Danmark
Nordic Pipe ApS

Send til en kollega

0.148