23948sdkhjf

Kirkholm Maskiningeniører er kåret til Gazelle-virksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kirkholm Maskiningeniører A/S

Konsulenthuset Kirkholm Maskiningeniører er kåret til Børsen Gazelle 2018. For at nå dertil er der en række krav, man som virksomhed skal leve op til, men frem for alt handler det om at være i vækst.

En gazellevirksomhed har i løbet af fire regnskabsår hvert år haft positiv vækst og har samlet set som minimum fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden, er Børsens definition. De kriterier opfylder Kirkholm Maskiningeniører.

- Vi er beærede over at kunne anvende det eftertragtede prædikat. Kirkholm Maskiningeniører er en virksomhed i udvikling. Det betyder, at vi er på vej fremad, og at vi bliver ved med at arbejde på at forme en endnu stærkere forretning, siger direktør Peter Høi Koch.

Fokus på faglighed og samarbejde

Forklaringen på, hvorfor Kirkholm Maskiningeniører er blevet Gazelle-virksomhed, skal findes i det fokus, der har været fra begyndelsen i 2000.

- Siden dag ét har vi fokuseret på det, vi gør bedst. Nemlig at være specialister i mekaniske løsninger. Vi dyrker den høje faglighed og bliver ved med at nørde inden for vores felt, så vores kunder kan være sikre på at få den bedst mulige rådgivning, lyder det fra Peter Høi Koch.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kirkholm Maskiningeniører A/S

Godthåbsvej 33
8660 Skanderborg
Danmark
Kirkholm Maskiningeniører A/S

Send til en kollega

0.146