23948sdkhjf

GARANT Xpent: En skruestik, to emner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hoffmann GmbH

Ny mellembakke til 5-akse-skruestikken GARANT Xpent muliggør mere effektive opspændingsstrategier til højere produktivitet

Hoffmann Group har lanceret et nyt modul til deres 5-akse-skruestikken GARANT Xpent på markedet. Med den nye mellembakke, der optionalt kan sættes på basisskinnen, er det muligt at spænde to emner med kun en skruestik og bearbejde dem i én proces. Derved kan man anvende mere effektive spændestrategier og opnå en produktivitetsstigning, der kan måles. 

GARANT Xpent er konciperet som et modulsystem. Spændemoduler, basisskinne og spindel kan sammensættes individuelt, de konvekse spændemoduler kan drejes 180 grader. Et yderligere Plus mht. fleksibilitet giver den nyudviklede mellembakke, der fra dags dato kan fås som tilbehør til størrelserne 0 og  1S og snart også i størrelserne 1 og 2. Det bestående program af forsatslister med to spændetrin hver er fuldstændigt kompatibelt med de nye mellembakker.

GARANT Xpent har en spændekraft på op til 40kN ved 90 Nm moment og kan fås i tre forskellige højder og to bredder.
Basisskinnen findes med en længde på 360 op til 1050 millimeter. Den nye størrelse 1S blev udviklet specielt til 3- og 5-akse-maskiner med lille spindekasse.

GARANT Xpents fremragende fleksiblitet og produktkvalitet er kendt på hele markedet. Skruestikken blev udmærket med  IF Design Award 2018 for sin funktionalitet og sit flotte design.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hoffmann GmbH

Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
Hoffmann GmbH

Send til en kollega

0.128