23948sdkhjf

Lund Maskinfabrik A/S atter i offensiven ved deltagelse på

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lund Maskinfabrik A/S

ELMIA Subcontractor 2018 i Jönköping | 13.-16.11.2018

For at holde kontinuiteten og synligheden på det svenske marked har Lund Maskinfabrik A/S igen i år valgt at deltage på Elmia Subcontractor messen i Jönköping. Sidste års deltagelse resulterede i et pænt antal besøgende og gode leads. Nogle af disse er længere i processen med at blive til kunder end andre, ting tager tid, - så derfor viser vi igen vor tilstedeværelse på det svenske marked. 


I det forgangne år har Lund Maskinfabrik A/S været yderst proaktiv på markedsføring og ikke mindst omkring optimering og fornyelse af vores maskinpark. Vi har investeret i 4 nye drejecentre, seneste skud på stammen er en Nakamura NTY150. – For øvrigt vort tredje Nakamura drejecenter. På de nye drejecentre og vor Johnford vertikalfræser arbejdes med Esprit CAM softwaren, - et supereffektivt CAM system til CNC programmering, optimering og simulering – som understøtter produktionsprocessen fra CAD filen til den bearbejdede komponent.


Lund Maskinfabrik A/S har gennem de seneste år implementeret store forbedringer til gavn for vore kunder. PJD performance managementsystemet har givet synlighed i produktionen, focus på produktivitet og performance – et system som understøtter lean-problemløsningsprocessen. Elementer til at forbedre konkurrenceevnen via effektivisering og optimering af produktionsapparatet, og som skal sikre den rette standard af udstyr til produktionen.


kvalitetssiden arbejder Lund Maskinfabrik A/S med Q-DAS / Procella softwaren, kendt fra automobilindustrien. Dette danner grundlag for SPC – statistisk processtyring/proceskontrol – og optimerer processtyringen i virksomheden via opsamling af data og analyse. Ligesom softwaren danner grundlag for udarbejdelse af proceskapabilitet ved ønske om en Cp eller CpK værdi, MSA eller FMEA / PFMEA analyser mv. Systemet er opkoblet elektronisk på de primære målemidler, således at dataoverførsel sker via et interface og risikoen for fejlindtastninger reduceres.


Lund Maskinfabrik A/S er godt rustet til at møde og servicere de svenske og norske kunder på samme måde, som de mange danske kunder. Vi ser frem til at møde jer i Jönköping eller I er velkomne til at kontakte os på telefon 2211 2924 eller e-mail hm@lund-maskinfabrik.dk for aftale om en besigtigelse af vore faciliteter eller et besøg hos jer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lund Maskinfabrik A/S

Lundvej 20
8700 Horsens
Danmark
Lund Maskinfabrik A/S

Send til en kollega

0.121