23948sdkhjf

Unikt bånd i rustfrit stål fra Dorner flytter kød i sanitære miljøer

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Vores AquaPruf båndserie bringer transportbånd til fødevarehåndtering op på et helt nyt niveau.

De er udelukkende beregnet til fødevare- og medicinalindustrien og opfylder EHEDG’s retningslinjer samt BISSC, NSF, og FDA regulativerne.

AquaPruf 7400 Ultimate er også USDA certificeret og er et af de eneste modulære transportbånd på agenturets liste over accepterede udstyr til kød og madvarer.

Case: En kundetilpasset applikation
En kunde havde brug for at flytte kogte fødevarer fra ovn til fryser og havde dermed strenge krav til temperatur, sanitet og opretholdelse af produkt orientering.

Da båndet skulle kunne modstå de høje temperaturer fra madvarerne, der kom ud af ovnen, blev der valgt et rustfri stålbælte. Wire-bæltet, der er let at rengøre og desinficere, gav samtidig mulighed for at olie og fedt kunne dræne fra produktet.

Layoutet af kundens maskiner krævede, at transportørerne kunne bevæge produkterne i en 45 graders vinkel. For at opnå dette, byggede Dorner to 7400 Ultimate transportører, der overfører produktet ved hjælp af en nosebar med lille diameter. Den giver en glat, ensartet overførsel samtidig med, at den bevarer produktorienteringen.

Ønsker du mere information?
Vi deltager på Foodtech med Dorner, så kig forbi vores stand, hvis du gerne vil have en dybere snak om båndtransportører. Du kan også ringe til os, vi sidder klar til at hjælpe på 4656 4343.

Du kan også benytte nedenstående link for at se de forskellige transportbånd fra Dorner eller prøve at bygge dit eget bånd via deres online konfigurator.

Se transportbånd og løsninger fra Dorner

Byg dit eget transportbånd

Mød AVS Danmark ApS til FoodTech på stand M9662.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125