23948sdkhjf

Rotec tilbyder konstruktion af specialmaskiner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rotec Production ApS

Rotec konstruerer specialmaskiner helt efter kundernes behov

Rotec står ikke kun for selve konstruktionen af en specialmaskine, men også for projekteringen, design, udviklingen og opsætningen af specialmaskinen.

Ny teknologi i konstruktionen af specialmaskiner
Rotec benytter ny og avanceret teknologi i konstruktionen af specialmaskiner til kunderne. Alt efter kundens ønsker og behov tilpasser vi specialmaskinerne, så de i så høj grad som muligt passer ind i kundens produktions- og pakningsanlæg. At vi hos Rotec løbende holder os orienteret om den nyeste teknologi og udvikling inden for automation og robotteknologi betyder også, at vi altid er i stand til at tilbyde konstruktion af specialmaskiner med den nyeste og mest avancerede teknologi, hvis det er det du som kunde ønsker og har behov for.

Stor erfaring med konstruktion af specialmaskiner
Hos Rotec har vi stor erfaring med design, udvikling og konstruktion af forskellige typer af specialmaskiner. Rotec Production har siden 2005 specialiseret sig udviklingen af maskiner til produktionsvirksomheder. Derfor har Rotec også stor knowhow og viden inden for konstruktionen af specialmaskiner. Rotec leverer primært specialfremstillede maskiner til produktionsvirksomheder inden for medico-, plast- og elektronikindustrien.

Få et tilbud på en specialmaskine
Ønsker du at få udviklet en ny specialmaskine til dit produktionsanlæg, så få en snak med os. Vi udarbejder gerne et tilbud på din næste specialfremstillede maskine. Ring eller skriv til os, så vi kan hjælpe dig med at gøre din virksomheds produktion endnu mere effektiv.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rotec Production ApS

Bygmarken 5
3520 Farum
Danmark
Rotec Production ApS

Send til en kollega

0.111