23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Med Eclips er det nemmere at undgå forurening under fødevareforarbejdningen

I et højt reguleret miljø står fødevareproducenter over for mange udfordringer med hensyn til at sikre maksimal fødevaresikkerhed

Forureningsrisici findes i de fleste produktionsstadier, herunder mikrobiologiske, kemiske, emballage, forurening fra procesudstyr og fysisk kontaminering. Omkostningerne ved manglende revision af kundernes sites, tilbagekaldelse af produkter eller skade på brandets omdømme kan være enorme.

Vi forhandler produkter fra Eclipse Magnetics og vores systemer til at fjerne fremmedlegemer har et verdensomspændende, etableret og anerkendt ry i fødevareindustrien. Eclipse Magnetics er et navn, der er synonymt med kvalitet, høj ydeevne og pålidelighed.

Vores separations- og detektionssystemer anvendes på alle HACCP-stadier af pulver, granulat, væske og pastaproduktion fra råvarer til færdigvarer.

Vores sortiment omfatter separationssystemer til udvinding af primært metaller, såsom møtrikker, bolte, skruer og sekundært jernholdig forurening, såsom fine partikler fra slid på udstyr i processen.

Eclipse Magnetic leverer til nogle af de førende navne i fødevareindustrien, herunder: Nestlé, Mondelez, Pepsico, Weetabix, Rank Hovis, Premier Foods, Allied Bakeries, Unilever, Warburtons, Mars, Kelloggs

Hvad vi tilbyder fødevareindustrien
     • Høj magnetisk ydelse - 11.000 Gauss
     • Effektiv styring af HACCP
     • ATEX certificerede produkter
     • Multi-site strategi
     • Validering og testning - certificering til revision
     • Overholdelse af retningslinjer fra fødevarestandard agenturerne FSA, FDA, IFS
     • Total FBR-løsning
     • Systemdesign og skræddersyede løsninger

Ønsker du mere information?
Vi sidder klar til at hjælpe på 4656 4343. Du kan også benytte nedenstående link for at se mere om Eclipse Magnetics og deres systemer til at fjerne fremmedlegemer.

Se produkter og cases til at fjerne fremmedlegemer

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.046