23948sdkhjf

SP Technologies udstiller på FoodTech 2018

| Medlemsnyhed | Indrykket af SP Technologies ApS

På vores stand J7290 præsentere vi udstyr fra Sweco, Coperion, hs-Umformtechnik og Piab. Få en dialog med en repræsentant fra Piab, Sweco og Coperion.

SP Technologies har stor erfaring inden for pulver og granulat håndtering, med levering af løsninger til fødevare-, plastik-, mineral- og kemi industrien.

Fra PIAB.
Fra Bondy udstilles 2 forskellige vacuumunits – en piFLOW-food og en piFLOW PREMIUM (vil være i funktion).
 
piFLOW-food er en standard vacuumunit og anvendes til mindre og mere simple opgaver i din produktion. Den er ATEX støv-certificerede og benytter den energivenlige COAX-teknologi.

piFLOW PREMIUM vakuumunit er designet så den opfylder de høje hygiejniske krav til FDA & EC1935/2004. Det betyder høj sikkerhed og hygiejne for dig i fødevare- eller medicinalindustrien, der har brug for at transportere produkter i høj volumen. Vacuumunit piFLOW PREMIUM kan udbygges med større kapacitet og ekstra tilbehør.
 
Fra Sweco.
Fra Sweco udstilles 2 forskellige sigter – en LP24 og en MX30.
Sigte LP er en low profil sigte med en eller to motorer på siden af sigten, hvilket gør at indbygningshøjden er reduceret og sigten kan derfor indsættes hvor pladsen er trang i højden.

Sigte MX er designet med fokus på høj sikkerhed, en stærk konstruktion og en mere hygiejnisk proces. MX Separator er effektiv inden for enhver screenbart produkt – våd, tør, tung, let, groft, fint, varmt og koldt.

Fra Coperion.
Se den utrolige populære tovejsfordeler WZK der har været fremstillet siden midt af 70érne. Du har mulighed for at få et kig ind i den så du kan se det dobbeltrøret fordelersystem samt fastgørelsen af cylinderen.

Kig også ind i den EHEGD certificerede sluse ZRD-CIP der leveres med tilhørende modflanger på indløb/udløb iht. DIN 11864.
Med sluse ZRD-CIP minimeres kontaminering da cellehjulet ikke skal kontrolleres/rengøres efter hver CIP-rengøring. Sluse ZRD-CIP leveres med EHEDG EL certifikat.
Prøv selv hvordan en cellehjulssluse hurtig og nemt kan adskilles. Det hængslede sidedæksel FXS-system giver optimale adgangsforhold for inspektion/rengøring.
 
Fra hs-Umformtechnik.
Spar tid og penge i forbindelse med montage af transportrør. Se de let montbare rørkoblinger, som er en prisgunstig løsning i stedet for påsvejsning af flanger.

Se de rustfrie rørbøjninger med stor radius som leveres uden start-op buler, ingen ridser, er absolut rynkefri, samt har ekstremt lav ovalitet.

For slidende produkter fremvises den slidstærke rørbøjning med stor radius, som er fremstillet i et specielt overfladebehandlet rustfrit stål materiale.
 
Kig forbi stand J7290 og få en snak med en af repræsentanterne.

Medlemsnyhed

Indrykket af
SP Technologies ApS

Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Danmark
SP Technologies ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.145