23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SMC fremviser Life Science løsninger på Compamed 2018

Besøgende på dette års Compamed får mulighed for at opleve SMC’s brede sortiment af specialløsninger til Life Science.

Messen finder sted i Düsseldorf fra den 12. til 15. november og er et at de vigtigste internationale samlingssteder for leverandører til medicinalindustrien og produktudvikling til medicobranchen.

Fra stand H04 i hal 8B fremviser SMC sine ledende kompetencer som global leverandør til udviklere af medicinske instrumenter og udstyr samt fremstillingsindustrien med løsninger til montage, væske- og varmestyring, procesautomation, sensorteknologi og laboratorieautomation.

Som en ægte global spiller dækker SMC’s ekspertise over 83 lokationer med 31 fabrikker og 500 salgskontorer verden over. Ved at levere maksimal fleksibilitet og pålidelighed leverer firmaet global tilgængelighed, maksimal produktlevetid, sikrer leverancer og bæredygtig rentabilitet.

Salgs- og marketingchef Henrik Bonde Jespersen fra SMC siger: ”SMC har i årtier været i front med udviklingen af et omfattende sortiment af komponenter og løsninger, der er tilpasset individuelle applikationer. At forstå vores kunders behov og udvikle skræddersyede produkter ligger os meget nært, og vi ser frem til at fremvise vores seneste løsninger på dette års COMPAMED.”

Besøgende på SMC’s stand H04 i hal 8B vil blive mødt af et hold internationale eksperter som står til rådighed med professionel rådgivning og support. Inden de besøgende drager hjem onsdag den 14. november, er SMC vært ved en Happy Hour fra kl. 16, hvor der bydes på smagfulde snacks og forfriskninger.

Find mere information om SMC’s komponenter og tilbehør i produktkataloget på www.smcdk.com

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862

Send til en kollega

0.031