23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BEKOKAT giver konstant olie- og bakteriefri trykluft og oliefri kondensat

Til meget følsomme applikationer har konventionel trykluftbehandling både tekniske og økonomiske begrænsninger.

Men med Bekokats banebrydende katalysatorteknologi sættes nye standarder for trykluftbehandling.

Enheden omdanner helt kulbrinter til kuldioxid og vand gennem en total oxidation. Metoden giver konstant oliefri trykluft med et maksimalt restolie-indhold på en knap målbar 0,001 milligram pr. kubikmeter.

Med denne ydelse overgår Bekokat-enhederne selv de strengeste specifikationer for olieindhold i klasse 1, ISO 8573-1. En kvalitet, der er et krav i særligt krævende produktionsprocesser. Kondensaten fra kølingen af trykluften er også helt oliefri og kan ledes ud i kloaksystemet uden behandling.

Bekokater også ideelt egnet til eftermontering i eksisterende kompressorstationer. Enhver station med eksisterende oliesmøre kompressorer kan let omdannes til et forsyningssystem til oliefri trykluft.

Certificeret sikkerhed til dine processer
Jo højere kravene til trykluft er, jo større er kravene til dokumentation. Kvalitetsstyring kræver brug af specifikke enheder og en tilsvarende uafhængig verifikation. Beko leverer denne verifikation ved hjælp af omfattende tests fra uafhængige institutter, som bekræfter og certificerer præstationsevnen af Bekokat. I forbindelse med TÜV Nord blev verifikationen tilvejebragt under reelle driftsforhold for at bekræfte, at trykluft behandlet med Bekokat overstiger specifikationerne i henhold til klasse 1 i ISO 8573-1.

I en anden serie af forsøg med GfPS mbH (Society for Production Hygiene and Sterility Safeguarding) blev det bekræftet, at forurenet trykluft er bakteriefri, når den behandles med Bekokat. Efter behandling kunne der ikke længere opdages levende bakterier i trykluftstrømmen. På denne måde beviser testresultater fra to anerkendte testinstitutter uafhængigt den høje effektivitet af den innovative katalysatorteknologi. De to certifikater giver dig den nødvendige sikkerhed i trykluftbehandling for dine følsomme processer.

Hvordan fungere Bekokat?
BEKOKAT sørger for konstant oliefri trykluft med et maksimalt restolienindhold i en knap målbar 0,001 mg / m³ trykluft. Et kvalitetsniveau, der er et krav i særligt krævende produktionsprocesser.

Ønsker du mere information?
Vi sidder klar til at hjælpe på 4656 4343. Du kan også benytte nedenstående link for at se hvordan man kan opnå ren trykluft til blandt andet fødevareindustrien.

Se løsninger fra Beko her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.033