23948sdkhjf

Migatronic Automation får ny millionordre

| Medlemsnyhed | Indrykket af Migatronic A/S

Inden årets udgang skal leverandør af svejseautomatiseringsløsninger Migatronic Automation i Aabybro påbegynde leverancen af 6 store svejserobotter inkl. 10 nye Migatronic robo-svejsemaskiner til NT Industry i Orzesze i Polen.

Ordren lyder på ét komplet nyt anlæg med to svejserobotter, og så ønsker virksomheden desuden at fordoble kapaciteten i to eksisterende svejserobotceller. De to eksisterende robotceller får hver tilført nye robotter, så hele fire robotter kan arbejde på ét emne samtidig. På den måde kan produktionstiden for det emne halveres.

NT Industry er en virksomhed i koncernen Novatech, som producerer transportudstyr til havneterminaler, marine, stål- og betonindustrien samt vindmølleindustrien branchen. Virksomheden har i forvejen syv svejserobotter fra Migatronic Automation, som fik sin første ordre fra NT Industry i 2004.

- Vi har i alle årene haft en driftssikker produktion og er glade for det mangeårige samarbejde med Migatronic Automation. Derfor investerer vi nu i mere svejseautomatisering, som skal optimere og effektivisere vores produktion, siger Henrik Wadmann, fabriksdirektør hos NT Industry i Polen om ordren.

NT Industry ønsker en hurtig levering, og derfor skal robotterne til de eksisterende robotceller implementeres i produktionen allerede i slutningen af året. I starten af det nye år skal det komplette nye anlæg leveres.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Migatronic A/S

Aggersundvej 33
9690 Fjerritslev
Danmark
Migatronic A/S

Send til en kollega

0.122