23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Migatronic Automation får ny millionordre

Inden årets udgang skal leverandør af svejseautomatiseringsløsninger Migatronic Automation i Aabybro påbegynde leverancen af 6 store svejserobotter inkl. 10 nye Migatronic robo-svejsemaskiner til NT Industry i Orzesze i Polen.

Ordren lyder på ét komplet nyt anlæg med to svejserobotter, og så ønsker virksomheden desuden at fordoble kapaciteten i to eksisterende svejserobotceller. De to eksisterende robotceller får hver tilført nye robotter, så hele fire robotter kan arbejde på ét emne samtidig. På den måde kan produktionstiden for det emne halveres.

NT Industry er en virksomhed i koncernen Novatech, som producerer transportudstyr til havneterminaler, marine, stål- og betonindustrien samt vindmølleindustrien branchen. Virksomheden har i forvejen syv svejserobotter fra Migatronic Automation, som fik sin første ordre fra NT Industry i 2004.

- Vi har i alle årene haft en driftssikker produktion og er glade for det mangeårige samarbejde med Migatronic Automation. Derfor investerer vi nu i mere svejseautomatisering, som skal optimere og effektivisere vores produktion, siger Henrik Wadmann, fabriksdirektør hos NT Industry i Polen om ordren.

NT Industry ønsker en hurtig levering, og derfor skal robotterne til de eksisterende robotceller implementeres i produktionen allerede i slutningen af året. I starten af det nye år skal det komplette nye anlæg leveres.

Migatronic A/S
Aggersundvej 33
9690 Fjerritslev
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34485216
P nummer: 1001721060

Send til en kollega

0.031