23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bideskinner – et specialprodukt fra Gravlund Industrigummi

Dansk producent af gummiemner i FDA-kvalitet til hospitals- og tandlægebranchen

Gravlund Industrigummi producerer standard- og specialemner i mangeartede gummityper til den danske hospitals- og tandlægebranche. Alt er dansk produceret på virksomhedens fabrik i Ballerup ved København.

Et eksempel er bideskinner, som leveres til hospitaler og psykiatriske centre over hele landet og som udmærker sig ved sin høje kvalitet, der sikrer langvarig brug.

De produceres i silikone, som tåler meget høje varmegrader (over 200°C), hvilket er nyttigt ved rengøring.

Silikonegummiet er som standard fødevaregodkendt iht anbefalingerne fra FDA §177.2600 og BfR ”XV. Silicones”. Endvidere tilbyder vi støbning i biokompatibel silikone, som imødekommer udvalgte ISO 10993 tests samt USP tests Class VI. Leveres med certifikat.

Alt produceres efter ordre, og egen fabrik muliggør kort vej fra bestilling til produktion. Som standard tilbyder vi en leveringstid på 2-3 uger. Alle ordrestørrelser imødekommes, hvilket bidrager til den højest mulige fleksibilitet overfor vores kunder.

Yderligere information kan fås på telefon 4466 9830 eller på email info@gravlund.dk. Du er også velkommen til at besøge os på vores virksomhed i Ballerup. Se invitation på www.gravlund.dk.

 

 

Om Gravlund Industrigummi:

Med mere end 60 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen fabrik i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.

Virksomheden opretholder for 5. år i træk den højeste kreditrating, AAA. Den fortsatte høje rating giver vores kunder og leverandører en sikkerhed for, at vi er en solid virksomhed, som har et stærkt finansielt fundament at bygge videre på i fremtiden.

 

Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047