23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RGTS 1-faset softstarter: let konfiguration og op til 40% reduceret startstrøm

Carlo Gavazzi lancerer en ny 1-faset solid state softstarter til AC induktionsmotorer op til 25 A. RGTS kan reducere startstrømmen med op til 40% samt er simpel og let at konfigurere med kun 2 indstillinger; startmoment og opstart.

Den er perfekt til kompressorer, ventilatorer og pumper fra 100 til 240 VAC 50/60 Hz.

Komplet solid state design gør den perfekt i applikationer med mange start. Den skal ikke bruge en start kondensator eller et kontrolsignal for at starte, hvorfor der er behov for færre ledninger. Derudover har den pga. trådbonding-teknologi en lang levetid.

RGTS har et robust design og 100 kA kortslutningsstrøm, hvilket gør, at den opfylder UL508A krav til industrielle kontrolpaneler og er certificeret som et noteret produkt.

Let at konfigurere, nem fejlfinding og færre unødvendige komplikationer
Startmoment og opstart kan justeres uafhængigt af hinanden. Startmoment kan indstilles til mellem 10 og 80% og opstart kan indstilles til mellem 0,5 og 5 sekunder. Derudover har den QR-kode på forsiden, som gør fejlfinding nemmere. Da den ingen alarmer har, undgår man unødvendige komplikationer. 

Fordi denne solid state softstarter ikke har integrerede alarmer, er den næsten en plug ’n’ play-løsning, som kan reducere startstrømmen med op til 40% ift. en direkte start,” udtaler Kent Niels Jensen, Produktansvarlig og tilføjer ”den er altså både meget brugervenlig og omkostningseffektiv”.

RGTS kan med fordel bruges i kompressorer, hvor den lavere startstrøm bl.a. kan reducere lysflimmer. I pumper kan RGTS give en lavere startstrøm, mindre vibrationer under pumpens start og mindre forstyrrelse af spændingsnettet især i svage netværk. I ventilatorer kan RGTS give lavere mekanisk belastning på bælter og aksler, lavere startstrøm samt mindre vedligeholdelse af materialekanaler.

RGTS er altså ekstremt brugervenlig, idet den yderst let at konfigurere, nem at fejlfinde og undgår færre unødvendige komplikationer. Samtidig opfylder den UL508A krav til industrielle kontrolpaneler.

Specifikationer

▼ Spændingsområde: 100 – 240 VAC, 50/60 Hz
▼ Driftsstrøm: op til 25 AAC ved 40⁰C
▼ Forsyningsspænding: 24VAC/DC, 100 – 240 VAC
▼ Beskyttelse: Udgangsspændingsbeskyttelse med varistor
▼ CE-godkendt
▼ cULus gpdkendt

Find dansk datablad til højre

____________________________________________________________________________

For yderligere information, kontakt

Kent Niels Jensen, Produktansvarlig
Tlf.: 89606221
E-mail: knj@gavazzi.dk

Hold dig opdateret - følg os på LinkedIn

Carlo Gavazzi Handel A/S
Over Hadstenvej 40
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69310613
P nummer: 1002293815

Send til en kollega

0.032