23948sdkhjf

EUROBLECH 23-26 oktober i Hannover

| Medlemsnyhed | Indrykket af Timesavers Nordic ApS

Mød os hos Timesavers, Eagle, Kuhlmeyer, Hermes, Boeck, Picard og vores nye agentur Rolleri. Standnumrerne kan se i vedhæftede folder.

To nyheder fra Timesavers:

"The ADD-ON"

”Timesavers har udviklet en add-on-maskine til den eksisterende maskine i 42-serien. Den er placeret foran de eksisterende maskiner og arbejder nedefra, sådan at emnerne nu kan blive bearbejdet på begge sider under samme arbejdsproces.

Næste trin, at add-on-maskinen også skal kunne kobles på foran de fleste andre typer afgratningsmaskiner, og ikke kun Timesavers egne modeller.

"The Hammerhead"... Nyhed for plasma- og oxyfuel skårede emner. 

Maskinerne kan nu leveres konstrueret med et hammerhoved, som i første proces fjerner de store slagger fra skæringen med plasma og oxyfuel, ved simpelthen at banke dem af. Med løsningen sparer kunden en hel del slibemateriale samt en masse tid og evt. manuelt arbejde med at fjerne slaggerne, da emnet kun skal igennem maskinen én gang for at klare alle processer.

Nyhed fra Rolleri:

"Vario matrice"

Italienske Rolleri er ny hos Timesavers Nordic, som i Danmark har fået agenturet på leverandørens kantbukke- og stanseværktøjer. Det er standardværktøjer, som kan bruges på alle typer maskiner inden for dette område.

En af nyhederne fra Rolleri inden for kantbukning er en matrice ved navnet Vario. Den er bygget med et V-spor fra 50 mm. op til 200 mm. den har syv indstillinger med et interval på 25 mm.

”Det er en variabel matrice til kraftige pladeemner. Med værktøjets konstruktion bliver det nødvendige tryk fra kantpressen reduceret med 25-30 procent.

Mød Timesavers Nordic ApS til Euroblech på stand Se vedhæftede folder.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Timesavers Nordic ApS

Kystvej 17 st.th.
7130 Juelsmnde
Danmark
Timesavers Nordic ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.132