23948sdkhjf

RS Components lancerer koaksiale konnektorer i RS PRO-sortimentet

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Konnektorerne er velegnede til brug i krævende miljøer og har skrueforbindelser, der forhindrer utilsigtet frakobling

Oktober 2018 - RS Components (RS) har lanceret RS PRO-serien af koaksiale konnektorer til HF- og mikrobølgeanvendelse. 

Velegnet til brug i krævende miljøer og kan bruges sammen med standard push-on koakskonnektorer. En anden vigtig funktion i én af serierne er skruemekanismen, som forhindrer utilsigtet frakobling. Seriens enheder opfylder kravene til vibration iht. MIL-STD-202, metode 204, betingelse G. 

En vigtig del af sortimentet er koaksiale push-on SMPM-serien med en mikro-miniatureinterface. Dette gør konnektorerne effektive under meget trange pladsforhold, hvilket muliggør en reduktion af det samlede systems størrelse. Enhederne kan sammenkobles med RS PRO-serierne GPPO-, SSMP- og Mini-SMP og giver høj pålidelighed og fremragende elektronisk ydeevne fra DC op til 65 GHz. 

En anden type er SMA-serien med udvidet frekvens op til 26,5 GHz. Som det er tilfældet med RS PRO SSMA-serien, har SMA-serien skruetilslutning og er designet til brug med halvstive (semi rigid) kabler med mindre diameter. 

En tredje type er en 4,1/9,5-konnektorserie, som opfylder kravene til højtydende mobile kommunikationssystemer. Den mekaniske konstruktion er den samme som i den typiske 7/16-konnektor, men med betydeligt mere kompakte dimensioner, og den har et frekvensområde, der strækker sig op til 14 GHz. 

Der findes også 50 ohm PIM-konnektorer til høj frekvens med lav intermodulation og lavt returtab. Disse er velegnet til udendørs brug i for eksempel trådløse infrastrukturer. Samt en serie af 75 ohm-konnektorer, der har fremragende VSWR, lav impedans og returtab ved 6 GHz. Velegnet for UHD-SDI-videosystemet til broadcastsystemer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.114