23948sdkhjf

Roterende borehoved til bore- og savestation fra FICEP!

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Italienske FICEP er kendt for deres fuldautomatiske kombinationsmaskiner indenfor skæring, boring, savning, overfladebehandling og mange andre funktioner. 

Som en producent af fuldautomatiske kombinationsmaskiner ved FICEP godt, at selv de helt små detaljer gør en stor forskel. Om det er emnets vej igennem maskinen der gøres nemmere, skiftet fra en funktion til en anden der forenkles, eller energiforbruget der sættes ned - alle disse parametre opdateres konstant hos FICEP, og det får brugerne af maskinerne gavn af. 

ORIENT er en sublim kombinationsmaskine til boring og savning i metalbjælker, der har et gennemgående fokus på optimal sammensætning af produktionslinjen, effektivisering af arbejdsgangen og ikke mindst prisvenlighed. Dette er opnået ved bl.a. at reducere antallet af mekaniske komponenter, udvælge de rette elektriske dele baseret på "field bus" teknologi, og ikke mindst reduktion af den samlede set-up tid på maskinen. 

Som et banebrydende element i ORIENT-maskinen er der tilføjet det innovative borehoved med roterende single-spindle teknologi. Dette giver mulighed for, at bore i både flader og vinkler på bjælkerne - men uden at bruge produktionstid på, at skulle skifte imellem forskellige borehoveder. Det roterende borehoved skifter blot position i en hurtig bevægelse, og dermed tilbyder ORIENT den samme alsidighed, som en maskine med flere borehoveder. 

ORIENT er en optimal kombinationsmaskine til både mindre, mellemstore og store produktionsvirksomheder, da den kan tilpasses til den enkelte virksomheds behov. Maskinen er udstyret med værktøjsskifter til enten 6 eller 12 forskellige værktøjer. Dermed kan maskinen udføre opgaver som boring, skrå boring, markering, undersænkning, fræsning, skribering, tapping og naturligvis savning. Samtidig kan ORIENT håndtere metalbjælker med dimensioner op til 2030mm x 610mm.

Frederik Angel er IP Maskiners repræsentant på alle maskiner fra FICEP - og han giver hjertens gerne en fremvisning til EuroBlech! Kig forbi FICEP i Hal 12, Stand C117 i Hannover, eller kontakt IP Maskiner og arrangér en fremvisning.

Se alle de maskiner der fremvises af IP Maskiner til EuroBlech - følg dette link:

https://ipmaskiner.dk/product/euroblech-2018-i-hannover/ 

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.118