23948sdkhjf

Gram Equipment - Hvordan får de ismaskineriet til at køre?

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

Hvad skal der til for at få en af verdens største leverandører af ismaskiner til at køre rundt optimalt? Læs her hvordan Gram Equipment sørger for at holde sig konkurrencedygtige i et globalt marked.

Gram Equipment er en af verdens førende producenter, udviklere og leverandører af maskiner til isproduktion. Virksomheden opererer i et globalt marked med netværk af både søsterselskaber, salgsagenturer samt produktionslokationer og beskæftiger mere end 330 medarbejdere globalt.

Udfordringen – Innovation på et globalt marked

For at imødekomme et marked med stor konkurrence er det en absolut nødvendighed for virksomheden at sikre innovative processer i virksomheden såvel som at fokusere på innovation og udvikling i de maskiner, de producerer. Dette stiller krav til både organisation, samarbejde og de systemer som virksomheden anvender i hverdagen.

Løsningen – PDM på en samlet platform

Implementeringen af PDM systemet Vault Professional var starten på en rejse til at kunne agere hurtigere på kundernes forespørgsler og bidrog til en generelt effektivisering af virksomhedens processer, så de nu kan levere hurtigere.

Søren Juul Jensen (Head of Engineering) fra Gram Equipment siger:

"I Vault Professional har vi opbygget en global platform og skabt en løsning som understøtter vores processer i virksomheden med integration til vores ERP system, så vi sikrer en smidig og sikker overlevering fra Engineering til Produktionen."

Mød Gram Equipment på årets Industri & Design Forum i Horsens

 Gram Equipment kommer på Industri & Design Forum 2018 i Horsens d. 31. oktober.

På Industri & Design Forum vil Søren Juul Jensen (Head of Engineering) og Mathias Thomsen (Mechanical Engineer) fortælle om forløbet fra udarbejdelse af analyse og rapport, udarbejdelse af projektplan til implementering - til at de gik live med det nye system. Mathias Thomsen (Mechanical Engineer) udtaler om processen:

"Det har været en stor og ressourcekrævende opgave, men det har samtidig været en utrolig spændende opgave, som udover selve systemet har givet anledninger til at lave arbejdsprocesser og procedurer om, så hele organisationen i dag er blevet gearet til fremtidens opgaver. Vi ser frem til at dele ud af vores erfaringer på årets Industri & Design Forum 2018."

 Tilmeld dig Industri & Design Forum gratis og få del af Gram Equipments erfaringer. 

Læs mere om Industri & Design Forum her

Gå til Gram Equipments hjemmeside


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Send til en kollega

0.104