23948sdkhjf

Skal du med til FTZ-messe i Odense?

| Medlemsnyhed | Indrykket af SC Johnson Professional A/S

Den 7. og 8. november 2018 vil vi være at finde på FTZ Fagmesse 2018 i Odense Congress Center. Vi glæder os til at se dig og introducere dig for vores produkter!

FTZ FAGMESSE 2018 

FTZ byder, traditionen tro, velkommen til årets Fagmesse. Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 7. og 8. november, hvor vi endnu engang har spændende tiltag i støbeskeen samt, naturligvis, fantastiske tilbud fra vores leverandører. 

På FTZ Fagmesse 2018 i næste uge, den 7. og 8. november, vil du kunne finde et udvalg af vores produkter. 

Vi vil bl.a. sørge for, at du får den korrekte vejledning i før- og efterarbejdecremer. Før- og efterarbejdecremer er en vigtig del af din hverdag, hvis du arbejder i et hårdt miljø med olie, fedt, smuds og andet snavs. Få doseringer med håndcreme i løbet af din hverdag, kan spare dig for sygemeldinger og eksemer på sigt. 

Udover vores håndcremer vil vi introducere dig for vores Solopol GFX håndrens. Solopol GFX er en kraftig håndrens i skum. Den indeholder naturlige skrubbemidler af majsgranulat og olivensten og fjerner effektivt kraftig industriel snavs og smuds, som fx olie, fedt, carbon black og smøremidler. 

Har du brug for noget, der er ekstra kraftigt? Så har vi også Swarfega Heavy med denne dag. Swarfega Heavy er en ekstra kraftig håndrens-gel, der indeholder ikke-slibende mikropolykugler. Derudover er der tilsat et fugtighedsbevarende middel, der sikrer at din hud forbliver blød. Produktet fjerner hurtigt dybt indgroet olie, fedt og snavs. 

Det sidste produkt vi vil introducere dig for lige nu, er Swarfega Black Box. Swarfega black Box er kraftige servietter til hurtig og sikker afrensning af bl.a. syntetisk-, 2-komponent- og cellulose maling, grundmaling, lakker, klæbemidler og pakningsmateriale. 

Se mere om vores produkter på debgroup.com/dk. Vi ses!

Medlemsnyhed

Indrykket af
SC Johnson Professional A/S

Agerhatten 27B
5220 Odense SØ
Danmark
SC Johnson Professional A/S

Send til en kollega

0.11