23948sdkhjf

Renrumsteknologi – perfekt måleudstyr til en vifte af brancher og applikationer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Buhl & Bønsøe A/S

Renrum findes indenfor fx industri, solenergi, nanoteknologi, forskning og pharma. Renrum installeres mange steder for at beskytte produkter mod forurening fra luftbårne partikler.

Buhl & Bønsøe forhandler et bredt udvalg af transmittere fra FISCHER Mess- und Regeltechnik til måling og overvågning af fx tryk og differenstryk, temperatur, flow, og fugt. Fischers produkter er velegnede til alle industrier og applikationer, hvor tryk, temperatur og fugt samt afvigelser skal måles og registreres til reguleringsformål. Kendetegnet for Fischers produkter er, at de er robuste og nøjagtige, og kan konfigureres efter behov.

Renrumspanel type EA15 og EA16 – display med 4 kanaler og touch screen
Panelerne betjenes og tilgås ved hjælp af det berøringsfølsomme LCD display. EA 15 2,8” og EA 16 3,5”. De har 4 analoge indgange og måleværdierne vises konstant på den store skærm. Har du behov for at se, om der har været overskridelse af grænseværdier i løbet af en given periode, kan du via skærmen se logfilerne over måleværdierne. Datalogning sker på standard SD kort.

100 % konfigurerbar
Du har mulighed for at få konfigureret dit betjeningspanel til renrum efter dit behov og specifikationer, alt efter hvor mange forskellige punkter, du vil måle på. Typisk vil det være differenstryk, temperatur, fugt, partikler med mere.

Farverne på skærmen kan konfigureres så de f. eks. følger målepunktets grænseværdier. Der er naturligvis mulighed for at definere alarmtilstande selv. Panelerne giver dig et hurtigt overblik over status på dit renrum. Ved at kigge på baggrundsfarven, kan du lynhurtigt se om der er noget galt i renrummet i forhold til de grænseværdier, du på forhånd har indtastet. Panelerne har 4 frit programmerbare relæudgange.

Mange fordele 
Med et EA15 eller EA16 renrumspanel får du stor stabilitet på lang sigt uden rekalibrering. Panelerne har LCD-display med farveskifte i baggrundsbelysningen, som viser status på renrummet. Kalibrering og justering foregår uden pc, og der er kodeordsbeskyttelse imod uautoriseret adgang.

Kontakt os for et komplet renrums-setup
Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring måleudstyr generelt eller specifikke spørgsmål om renrum.

Gå til www.buhl-bonsoe.dk og læs meget mere.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Buhl & Bønsøe A/S

Hassellunden 11A
2765 Smørum
Danmark
Buhl & Bønsøe A/S

Send til en kollega

0.122