23948sdkhjf

Køleanlæg med billig overskudsvarme

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aircold Køleanlæg

Aircold leverer og installerer Chiller køleanlæg til industrien. Kompakte plug & play Chillers, der anvendes til kølevandssystemer inden for f.eks. fødevarefremstilling,  procesindustrien samt til jern- og maskinindustrien

Køleanlæg producerer spildvarme, også kaldet overskudsvarme, som stort set altid afleveret til det fri som varm luft. Til glæde for gråspurvene, men desværre spild af god energi vil de fleste mene. Aircold tilbyder at stoppe dette energi spild.

Med Chiller MPE er det muligt at udnytte spildvarmen fra køleanlægget til opvarmning af brugsvand eller varmekredse for radiator, kaloriferer, ventilationsanlæg og lignende. Funktionen giver selvsagt store besparelser på varmeregningen.

 

Aircold's MPE Chiller for processkøling kan købes direkte via aircold.shop.dk

Kontakt Aircold for rådgivning om køleanlæg med varmegenvinding.

aircold@aircold.dk

tlf.:98190166

 

Aircold's MPE Chiller er en kvalitetssikker løsning, som er driftssikker leverandør af kølevand. MPE Chiller er et Plug & Play anlæg, hvilket betyder at det ved modtagelse er klar for tilkobling til kølevandskreds. Komplet med køleanlæg, intern pumpestation og buffertank samt styring.

Aircold er et landsdækkende køle- og ingeniørfirma etableret i 1998, som tilbyder rådgivning samt projektering i forbindelse med kølesystemer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aircold Køleanlæg

Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Danmark
Aircold Køleanlæg

Send til en kollega

0.113