23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klar til vindindustriens hårde krav

Udfordrende klimaforhold, høje kvalitetskrav og global produktion kræver hårdføre elektromotorer og en stærk samarbejdspartner.

Hos Hoyer Motors er Wind et af de udvalgte segmenter man har fokus på, da virksomheden oplever sine services og produkter værende et godt match med branchens omfattende krav.

I vindmøller over hele verden bruges elektromotorer til alt fra pitchkontrol til hydrauliske bremser og temperaturregulering af gearkasser og generatorer. Hoyer Motors oplever en stadigt stigende efterspørgsel fra kunder inden for vindbranchen, når de designer nye vindturbiner og udstiller således for første gang på verdens førende messe for vindenergi, WindEnergy Hamburg, der afholdes 25.-28. september 2018. 

Hoyer i en unik position til at løse vindindustriens særlige udfordringer. En global produktion, et erfarent teknisk team og en kompromisløs tilgang til kvalitet og dokumentation er med til at drive væksten i vindsegmentet, forklarer Hoyers Segment Manager for Wind, Morten Lorenzen. 

– Hos Hoyer har vi et hold af erfarne specialister, der kender branchens krav og specifikationer. Det gælder både det tekniske perspektiv, produktionen og det kommercielle aspekt. Samtidig matcher vores globale setup den virkelighed, som vindkunderne opererer i. Og vi har en høj grad af synergi med andre af vores kernesegmenter, for eksempel marinesegmentet, siger Morten Lorenzen. 

Hårde krav til vindapplikationer

Til vindsegmentet producerer Hoyer primært til applikationer inden for kategorierne Hydraulic Power Units (HPU) og Air Handling Units (AHU). I begge tilfælde skal applikationerne leve op til de krævende miljøer, som de operere i. Her er faktorer som salt, vibrationer, uregelmæssig spændingsforsyning og store udsving i temperaturen en del af vilkårene.   

–  Vindmotorerne er nøje tilpasset de aggressive miljøer, som findes i både on- og offshore vindmøller. Et eksempel kan være applikationer hvor vores motorer driver hydraulikenheder hvor olieviskositeten er skiftende, hvilket resulterer i varierende belastning af motorerne. Ligeledes anvendes Hoyer motorer i Direct-Drive (DD) møller under ekstrem høje omgivelsestemperaturer, hvilket stiller skrappe krav til isolationssystemets termiske levetid. Det er velkendt at spændingsforsyningen i møller indeholder harmoniske spændinger, der stiller ekstreme  krav til den elektriske levetid af isolationssystemet, siger Morten Lorenzen. 

Leveringssikkerhed over hele kloden

Kvalitetskravene er ikke den eneste udfordring, som vindindustrien står overfor. I takt med at vindmølleproduktionen har bredt sig fra Europa til hele verden, er kravene til leverandørerne blevet større og mere komplekse.

– Vindkunderne er i dag nødt til at orientere sig mod både Europa og Asien og anvende local sourcing for at kunne holde kapacitet og konsistens i produktionen. Ofte skal de bruge flere tusinde identiske enheder med meget lille tolerance for varians. Her kan vi tilbyde et individuelt tilpasset produkt inklusiv produktionskapaciteten til at levere konsekvent kvalitet over hele kloden. Samtidig kan vi hurtigt og smidigt sikre den nødvendige dokumentation, forklarer Morten Lorenzen afslutningsvis.

 

Hoyer
Over Hadstenvej 42
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17630695
P nummer: 1000526398

Kontaktperson

JLH
Jonas Løgstrup Hansen
Marketing Manager
+45 28118696 jlh@hoyermotors.com

Send til en kollega

0.049