23948sdkhjf

WIND ENERGY DENMARK vækker amerikansk interesse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vindmølleindustrien

En amerikansk delegation gæster Danmark og WIND ENERGY DENMARK for at søge inspiration i den danske vindindustri, samt for at komme tæt på industriens virksomheder og få indblik i, hvad den danske vindindustri er optaget af nu og i fremtiden.

En amerikansk delegation på omkring 20 mand gæster Danmark for at søge inspiration i den danske vindindustri. Delegationen gæster blandt andet WIND ENERGY DENMARK for at komme tæt på industriens virksomheder og få indblik i, hvad den danske vindindustri er optaget af nu og i fremtiden.

Det er organisationen ‘New Hampshire Clean Tech Council’, en amerikansk nonprofit organisation, der repræsenterer grønne tech- og energivirksomheder i delstaten New Hampshire, der sammen med politikere og forretningsfolk med tilknytning til delstaten New Hampshire besøger Danmark i slutningen af oktober. Blandt delegationsdeltagerne er også den demokratiske senator Cynthia Jeanne Shaheen, som er en del af det amerikanske senats Small Business Committee.

Læs mere om Wind Energy Denmark

State of Green, der tager imod delegationen, har desuden planlagt et besøg til Middelgrunden og Energistyrelsen, så delegationen får indblik i  de forskellige facetter af den danske vindindustri, der tilsammen har gjort Danmark til et powerhouse for vind. Formålet med det danske besøg er ifølge Project Manager i State of Green, Martha Marriner, at lære af den danske vindsektor særligt om udviklingen af Danmark som ”manufacturing hub” og hvordan den danske værdikæde samarbejder på tværs.

Læs også: Trækker din teknologiudvikling vindmøllebranchen i den rigtige retning?

I en rapport fra juli 2018 udarbejdet af MAKE anslås det, at USA frem imod 2027 vil udvide kapaciteten med 5,8 GW havvind. Dette er dog forudsat den rette proces i udviklingen af branchen. Det er noget af det, som den amerikanske delegation håber på at få ud af deres danske besøg, hvor WIND ENERGY DENMARK er en gylden mulighed for at komme i kontakt med den danske vindbranchens nøglepersoner samt få et indblik i vindbranchens nyeste forskning. WIND ENERGY DENMARK løber af stablen fra den 30. - 31. oktober, og den amerikanske delegation vil besøge konferencen onsdag den 31. oktober

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vindmølleindustrien

Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C
Danmark
Vindmølleindustrien

Send til en kollega

0.102