23948sdkhjf

Ny direktør i nordjysk plastvirksomhed

| Medlemsnyhed | Indrykket af SallingPlast AS

SallingPlast indsætter et bestyrelsesmedlem på direktørposten

Mogens Stentebjerg er pr. 24 september tiltrådt som adm. direktør hos SallingPlast AS i Ranum. Han bliver hermed øverste chef for virksomheden og afløser Palle Christensen, der har siddet på posten siden 2014.

 ”Jeg går til opgaven med ydmyghed men er samtidig fokuseret på at vi har en forretning, vi skal have styrket. Jeg vil arbejde målrettet på, at vi sikrer en attraktiv indtjening og det skal primært ske ved fortsat optimering af omkostningerne, effektivisering og kundefokus” siger Mogens Stentebjerg.

Om Mogens Stentebjerg
Mogens Stentebjerg har tidligere været en del af direktionen i BioMar i en lang årrække, hvor han har været med til at udvikle virksomheden fra en mindre dansk til en stor global koncern. Mogens har et indgående kendskab til SallingPlast, idet han har siddet i bestyrelsen for virksomheden siden 2012.

Privat bor han i Brande, men vil størstedelen af ugen opholde sig i det nordjyske.

Om SallingPlast AS
SallingPlast har siden grundlæggelsen i 1967 udvidet produktsortimentet fra præisolerede fjernvarmerør til også at omfatte fittings til alle former for rørtyper. Blandt virksomhedens kunder tæller blandt andet fjernvarmeindustrien, levnedsmiddelindustrien og offshore-industrien.

Virksomheden beskæftiger ca. 150 medarbejdere.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SallingPlast AS

Idrætsvej 22
9681 Ranum
Danmark
SallingPlast AS

Send til en kollega

0.103