23948sdkhjf

Mod Fremtiden med Unik Strålekontrol

| Medlemsnyhed | Indrykket af Amada Denmark

Fabriksinnovation: Visualisering fra begyndelsen

AMADAs ENSIS serie af laserskærere, der anvender vores egen AJ fiberlaserkilde med unik strålekontrol, er blevet velkendt igennem de seneste år. Ved en lasereffekt på blot 2kW eller 3kW, kan vi skære fra tynde til tykke materialer med en enkelt linse, hvilket betyder at vi har vundet ordrer fra laserskæringsværksteder over hele verden. Efterspørgslen for større lasereffekt er blevet mere udbredt og vi har derfor tilføjet 6kW- og 9kW-versioner til ENSIS serien for at imødekomme dette voksende behov.

AMADAs ENSIS teknologi kan ikke kun anvendes til skæring af fladt plademateriale. Vi introducerer også ENSIS RI laseren (skæring af både plade + rør/profiler) og udvider serien af FLW ENSIS robot-fiberlasersvejsere for at opfylde vores kunders behov.

Af bukkemaskiner udstiller vi EG-seriens elektriske kantpresse: en kompakt ergonomisk maskine, der er udstyret med AMADAs patenterede dobbelte servo-teknologi, der muliggør høj hastighed og højpræcisionsproduktion med yderligere operatørfordele.

Alle udstillede maskiner vil være tilsluttet AMADAs IoT-kompatible V-Factory system, der muliggør detaljeret support. Dette er muliggjort af, at hver maskine er udstyret med AMNC 3i-styring.

AMADA er førende indenfor strålekontrol teknologier og vi vil fortsætte med at levere produkter og ydelser, der lever op til vores motto, ‘Vi vokser sammen med vores kunder’.

Kom og besøg vores stand!

Oplysninger om AMADA på EuroBLECH :

Hal 12

Stand D06 og F06

23. til 26. oktober, 2018, Hannover, Tyskland

www.amada.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Amada Denmark

Erhvervsbyvej 4
8700 Horsens
Danmark
Amada Denmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.113