23948sdkhjf

Titgemeyer Introducerer WELD MOUNT Befæstelsessystem fra Kömmerling

| Medlemsnyhed | Indrykket af TITGEMEYER Skandinavien A/S

Helt ny og enkel metode til montage af rør, kabler, kontakter og meget andet

Titgemeyer Skandinavien introducerer WELD MOUNT Systemet fra Kömmerling. Det effektive alternativ til at svejse, bore, skære gevind samt til blindnitter, nittemøtrikker o. lign. Slut med at bore huller i lakerede flader, svejse i korrosionsbeskyttede stålemner eller at efterbehandle.

WELD MOUNT Systemet er en specialudviklet kraftig 2-komponent lim kombineret med en serie montageløsninger til rør, slanger, kabler, kontakter og meget andet. Bolte, gevindbøsninger, kabelbinderholdere, slange- og kabelholdere m.m. Limen hærder hurtigt og Weld Mount er velegnet til både fabriksmontage og eftermontering. Weld Mount kan anvendes på de fleste metaller, glasfiber, beton og på de fleste kunststoffer, og tåler temperaturer fra -40oC til 105oC, indendørs og udendørs. Lastbiler, kraner, teknikskabe, store maskiner, skibe, husinstallationer. Kun fantasien sætter grænser.

WELD MOUNT Systemet er enkelt at anvende. Patronen med limen sættes i pistolen, mixerrør sættes på, og så er man klar. Montagested og emne rengøres ved en let slibning med Scotch brite (slibesvamp), eller lignende, og rensemiddel med opløsningsmiddel. Herefter påføres montageemnet lim, og det sættes på fladen. Afhængigt af limtype kan montage startes efter 15-45 minutter.

WELD MOUNT kan bruges til montage vandret, lodret og på loftet, samt i hjørner og smalle passager, hvor det er svært at komme til med værktøj. Der er ingen arbejdsforberedelse, ingen prøvemontager, ingen deformering eller misfarvning af emnerne, ingen utætheder eller huller i klimaskærme eller tætte flader og ingen efterbehandling af lakerede eller forzinkede flader.

WELD MOUNT sparer tid og penge, giver en sikker montage uden potentielle utætheder, og det kan anvendes til selv kraftige montager som f.eks. hydraulikslanger eller tunge emner. Derudover kan der arbejdes uden udsugning som f.eks. ved svejsning.

www.titgemeyer.dk er det muligt at hente det danske katalog med forslag til anvendelse og tekniske specifikationer. Sikkerhedsdatablade på dansk kan ligeledes hentes på hjemmesiden,                                    

Spørgsmål kan rettes til

Finn Kristiansen

TITGEMEYER Skandinavien A/S
Lunikvej 32
2670 Greve

Tlf.: 4360 0966, info@titgemeyer.dk, www.titgemeyer.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TITGEMEYER Skandinavien A/S

Lunikvej 32
2670 Greve
Danmark
TITGEMEYER Skandinavien A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.113