23948sdkhjf

Imponerende forstørrelser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Invent4you ApS

Med op til 900x forstørrelse og høj opløsningsoptik, afslører denne Dino-Lite model med høj forstørrelse detaljer så små som 1,5 mikrometer (µm).

Disse unikke funktioner gør Dino-Lite AM4515T8 til et fantastisk inspektionsværktøj for biomedicinsk og videnskabelig forskning, materialeanalyse, elektronikinspektion eller lignende anvendelse, der kræver høj forstørrelse, alsidighed og mobilitet. Dino-Lite AM4515T8 fås med den brugervenlige DinoCapture 2.0-software.

Den har også en større arbejdsafstand ved høj forstørrelse, der gør det nemmere at se og bevæge meget små genstande under mikroskopet. Til denne model omfatter den funktioner såsom automatisk forstørrelsesaflæsning (AMR), kalibrering, måling, optagelse og anmærkning af billeder og optagelse af video.

Selvom AM4515T8-modellen kan betjenes håndholdt, kan et højpræcisionsstativ anbefales. Dino-Lite RK-10A, for eksempel, er en fantastisk tilføjelse, der er en robust og stabil kvalitets-stativløsning konstrueret af modstandsdygtigt rustfrit stål og letvægtsaluminium, som tilbyder en meget præcis fin-fokus justering.

Se mere her

www.dinolite.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Invent4you ApS

Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Danmark
Invent4you ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.112