En rekordsættende tandem-kantpresser fra Boschert-Gizelis!

| Medlemsnyhed | Indrykket af IP Maskiner as

Hos Boschert-Gizelis lader man sig ikke begrænse af, hvad der virkede som umulige krav til en kantpresser. Ved en forespørgsel på en kantpresser, som kunne bearbejde emner på 10-12 meter, kom de op med denne løsning.

Boschert-Gizelis er en af Europas mest anerkendte producenter af kantpressere. De er evigt innovative og altid på forkant med den mest effektive og ressourcebesparende teknologi. Og selvom man har produceret meget konkurrencedygtige maskiner i 60 år, kan der stadig komme forespørgsler fra kunder, som udfordrer selv de mest erfarne maskinebyggere. 

Dette oplevede Boschert-Gizelis da en kunde ville have fremstillet en kantpresser, som skulle bukke enorme metalplader i størrelser helt op til 12m. Der var ikke umiddelbart en maskine i sortimentet, som kunne efterkomme dette ønske fra den potentielle kunde - men det var der heldigvis en løsning for.

Én af de bedst kendte kantpressere hos Boschert-Gizelis hedder G-Bend PLUS, og kan som udgangspunkt fås med en bukkekapacitet på op til 6 meters emner. Derfor valgte Boschert-Gizelis selv, at konstruere en enorm kantpresser med hele 12 meters arbejdsrum! 

Selve konstruktionen blev en sammensætning af 2 x 6 meters G-Bend PLUS, og resulatet blev den imponerende, og rekordsættende, opstilling der ses på billederne! 

Dette er naturligvis ikke en hverdagsopgave for Boschert-Gizelis, men det fortæller en hel del om virksomhedens kapacitet, innovationsevne og mod på udfordringer. 

IP Maskiner er eksklusive forhandlere af Boshcert-Gizelis i Danmark - så kontakt IP Maskiner for interesse i nogle af deres spændende produkter... også selvom det ikke er en 12 meters kantpresser. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
IP Maskiner as

Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark
IP Maskiner as

Send til en kollega

0.186