23948sdkhjf

Technicon præsenterer nye innovative robotløsninger på Automatikmessen 2018

| Medlemsnyhed | Indrykket af Technicon ApS

Den unge nordjyske robotvirksomhed Technicon er kendt for sin innovative løsninger inden for fleksibel automation.

Technicon er blandt udstillerne på den kommende Automatik-messe i Brøndby d. 11.-13. september, og Technicon har flere produktlanceringer med når Automatikmessen slår dørene op.

Technicons Gantry – horisontal fleksibilitet

Et af de nye produkter, som Technicon præsenterer er Technicons Gantry forøger robotten arbejdsområde gennem en udvidelse af x-aksen/ horisontalt.

Med en UR Cap kan brugeren udvide robottens operationsradius. Det forbedrer muligheder for fleksibel og hurtig skalering af produktionen.

Samtidig kan man med Technicons Gantry spare en robot fordi man foprøger den enkelte robots mobilitet: med Technicons Gantry kan robotter fremover flytte sig mellem flere arbejdsstationer.

LiftStand – går i højden og udnytter produktionsloftet

Et andet af de produkter, som Technicon ser frem til at præsentere er Technicons nye LiftStand. Liftestanden rummer en godkendt UR Cap. LiftStanden er en innovativ plug and play løsning udviklet til UR5 og UR10 robotter. Med Technicons LiftStand kan den enkelte robot - eller flere samarbejdende robotter – udføre opgaver vertikalt ved at z-aksen udvides.

- Mange virksomheder har begrænset plads og er samtidig underlagt effektiviseringskrav. Derfor har vi udviklet LiftStand. Med LiftStand údnyttes rummets volumen mere optimalt. Technicons LiftStand forøger således robotternes værdi ved at flere virksomheder kan anvende loftshøjden i produktionsrummet mere optimalt, siger André Mikkelsen, Innovation Lab Manager hos Technicon.

Mød Technicon ApS til Automatik på stand B1570.

Se mere om messen

Medlemsnyhed

Indrykket af
Technicon ApS

Sjællandsvej 19
9500 Hobro
Danmark
Technicon ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.113