23948sdkhjf

CAD til BIM 13. september

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tick Cad ApS

Konvertering af mekaniske parter til Revit (BIM) er en velkendt udfordring! Deltag på Tick Cad Inspirationsdag d. 13. september og se mulighederne med BIMDex.

Med BIMDex understøttes snitfladen mellem CAD, Design og BIM platforme og ved Tick Cad får du grundig vejledning i brug og opsætning, uanset om I har REVIT, Inventor eller SolidWorks   

Dataudveksling mellem CAD systemer

Med BIMDeX  kan du konvertere parter og samlinger til ikke-parametriske Revit Families.  Alle oplysninger konverteres, herunder Dimensioner, Parametre, Family Tabels og Materiale.

BIMDex formatet BXF, er en global standard for dataudveksling 

Torsdag den 13. september inviteres CAD-brugere og beslutningstagere til inspirationsdag, hvor der vil blive givet grundig introduktion til de muligheder der er med i AEC & PDM Collectioner fra Autodesk, samt CFD til strømningsanalyser, 3D Scanning, konvertering af mekaniske filer til BIM med BIMDexsamt projektsamarbejde med Bluebeam.

Der vil dagen igennem være mulighed for at sparring med Tick Cad omkring løsninger og for at møde repræsentanter fra FARO, der vil fortælle og præsentere løsningerne til 3D scanning.  

Se agenda og tilmeld

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tick Cad ApS

Sverigesvej 19
8700 Horsens
Danmark
Tick Cad ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.131